اموزش سوپ دریایی خوشمزه

مواد لازم

کره : 3/1 پیمانه ( 50 گرم) پیاز خرد شده : 1 عدد(140 گرم)
… زردچوبه ،نمک وفلفل : به میزان لازم کرفس نگینی خرد شده :1 ساقه (80گرم)
هویج نگینی خرد شده :7 عدد (500 گرم) قارچ نگینی خرد شده :12 عدد (200 گرم)
جو پرک شده پیمانه (500 گرم) میگو : 10 عدد (200 گرم)
فیله ماهی :200 گرم جعفری خرد شده :1 پیمانه (80 گرم)
شیر 2/1 و1 پیمانه

طرز تهیه :

در ظرفی کره را بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید .پیاز را اضافه کرده و تفت دهید تا نرم و شفاف شود .سپس ، زردچوبه ،نمک وفلفل را اضافه کنید .کرفس ،هویج و قارچ را به همراه جو پرک شده به پیاز بيفزاييد .مقداری آب روی مواد بریزید تا پخته شوند .میگو را پس از تمیز کردن به همراه فیله ماهی به سوپ اضافه کنید ،بگذارید حدود 20 دقیقه دیگر بماند تا پخته شوند .در آخر جعفری و شیر را اضافه کنید و صبر کنید تا سوپ کمی غلیظ شده و جا بیفتد .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی را وارد نمایید *

Previous post طرز تهیه بادمجان قالبی برای سفره ایرانی
Next post طرز تهیه یک نوع فرنی جدیدبانشاسته برای سفره افطار