طرز تهیه ژله انگوری/دسر

ژله آلوورا، ژله بلوبری، انگور و برگ مو به مقدار دلخواه. طرز تهیه: ژله آلوورا رو توی ظرف ریخته و اجازه میدید که ببنده! انگورها رو روی ژله به طور منظم قرار میدید. برای برگ ها، من از برگ مو استفاده کردم! دوباره روی انگور ژله آلوورا
ژله آلوورا، ژله بلوبری، انگور و برگ مو به مقدار دلخواه.
طرز تهیه:
ژله آلوورا رو توی ظرف ریخته و اجازه میدید که ببنده!
انگورها رو روی ژله به طور منظم قرار میدید. برای برگ ها، من از برگ مو استفاده کردم!
دوباره روی انگور ژله آلوورا میریزید!
بعد که بست، برای زمینه هر رنگ ژله ای رو که دوست داشتید، با شیر درست کنید و روی اون بریزید!
من ژله بلوبری رو انتخاب کردم و با شیر درست کردم!
حالا قالبتون رو به کمک آب گرم برگردونید!
ژله آمادست! نوش جان!
برچسب ها :آشپزی ، آموزش ژله انگوری ، اموزش دسر سرد ، دستور تهیه ژله انگوری ، دستور ساخت ژله انگوری ، دسر سرد ، روش تهیه ژله انگوری ، ژله انگوری ، طرز تهیه ژله انگوری ، گل بانو ، گلبانو ، هنرهای خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0