طرز تهیه خورش کدو مسما/آشپزی

یک غذای بسیار لذیذ و متنوع خصوصا برای کسانی که تمایل دارند از گوشت و مرغ استفاده نکنند و یا رژیم های گیاهخواری دارند. روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری پیاز سفید بزرگ درشت خرد شده 1 عدد دارچین 1 قاشق غذاخوری پودر فلفل قرمز 2 قاشق غذاخوری سیر خرد شده 4
یک غذای بسیار لذیذ و متنوع خصوصا برای کسانی که تمایل دارند از گوشت و مرغ استفاده نکنند و یا رژیم های گیاهخواری دارند.
روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری
پیاز سفید بزرگ درشت خرد شده 1 عدد
دارچین 1 قاشق غذاخوری
پودر فلفل قرمز 2 قاشق غذاخوری
سیر خرد شده 4 حبه
زیره سبز 1 قاشق غذاخوری
آب لیمو تازه 2 قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی بزرگ درشت خرد شده 4 عدد
کدو تنبل خرد شده 500 گرم
لوبیا قرمز پخته شده و یا کنسرو 1 پیمانه
آب 1 پیمانه
نمک و فلفل به مقدار لازم
1 . برای تهیه خورش کدو مسما، ابتدا در یک قابلمه بزرگ، روغن زیتون را حرارت دهید و پیاز را اضافه کنید و به مدت چند دقیقه تفت دهید تا سرخ شود.
2 . پودر دارچین و فلفل قرمز را اضافه نموده و به مدت 2 دقیقه دیگر در روغن تفت دهید.
3 . مخلوط سیر و زیره سبز را اضافه نموده و سرخ کردن را به مدت 2 دقیقه ادامه دهید.
4 . آبلیمو و گوجه فرنگی را اضافه کنید و کاملا مخلوط کنید تا خورش طعم دلپذیری داشته باشد.
5 . کدو، لوبیا و آب را به خورش اضافه نموده و کمی نمک و فلفل برای طعم دار نمودن غذا اضافه کنید.
6 . اجازه دهید خورش بجوش بیاید (به مدت 1 ساعت ) و یا تا زمانی که کدو ها کاملا نرم و پخته شوند. در صورت لزوم آب بیشتری اضافه کنید.
7 . زمانی که خورش از غلظت مورد نظر برخوردار شد، موقع سرو آن فرا رسیده است.
8 . در صورت تمایل می توانید این خورش را با برنج و یا یک تکه از نان پیتا میل کنید.
برچسب ها :آموزش خورش کدو مسما ، اشپزی ، ایرانی ، خورش کدو مسما ، دستور پخت خورش کدو مسما ، دستور تهیه خورش کدو مسما ، روش پخت خورش کدو مسما ، روش تهیه خورش کدو مسما ، طرز تهیه خورش کدو مسما ، غذا ، گل بانو ، گلبانو ، نحوه پخت خورش کدو مسما ، هنرهای خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0