طرزتهیه سالاد نیسواز/سالاد

سلام امروز با یک سالاد خوشمزه و پر از تازگی و انرژی پیشتون آمدم.این سالاد یکی از سالادهای محبوب فرانسوی است که نام خود را هم از شهری به همین نام یعنی “نیس” گرفته است.این سالاد به قدر کافی پروتئین و کربوهیدرات داره و میتونه نه تنها به عنوان یک شام ساده بلکه حتی مواردی
سلام امروز با یک سالاد خوشمزه و پر از تازگی و انرژی پیشتون آمدم.این سالاد یکی از سالادهای محبوب فرانسوی است که نام خود را هم از شهری به همین نام یعنی “نیس” گرفته است.این سالاد به قدر کافی پروتئین و کربوهیدرات داره و میتونه نه تنها به عنوان یک شام ساده بلکه حتی مواردی جای یک ناهار سبک را بگیره.البته در فرانسه و اروپا این سالاد با ماهی تن تازه که خیلی هم کم سرخ میشه سرو میشود.اما من برای شما با ماهی تن کنسروی درست کرده ام.امیدوارم دوست داشته باشید و از خوردن آن لذت ببرید.با من همراه شوید.
مواد مورد نیاز: برای 4 نفر
1- تخم مرغ 4 عدد
2-سیب زمینی ترجیحا استانبولی 400 گرم
3-کنسرو ماهی تن 1 عدد
4-کاهو پیچ 1 تا 2 عدد
5-گوجه فرنگی چری 200 گرم
6-خیار حلقه شده
7-زیتون سیاه 20 عدد
8-لوبیا سبز 100 تا 150 گرم
مواد مورد نیاز برای سس سالاد
1- سیر رنده شده 1 عدد
2خردل 1 ق س
3-آب لیمو ترش یا سرکه 1 1/2 ق س
4-ریحان خرد شده ریز 2 ق س
5-روغن زیتون 3 تا 4 ق س
6-تمک و فلفل به میزان مورد نیاز
روش تهیه:
ابتدا تخم مرغها را بجوشانید تا کاملا سفت شوند.(هر چه تخم مرغ با حرارت ملایم و به مدت طولانی تر پخته شود خوشمزه تر میشود)بعد از پخت بلافاصله در آب سرد بی اندازید تا حلقه سیاه دور زرده تشکیل نشود/سیب زمینی ها را در آب و نمک بجوشانید تا پخته شوند و پس از سرد شدن انها را مکعبی برش دهید.کنسرو ماهی تن را به مدت 20 دقیقه بجوشانید و بگذارید تا سرد شود.گوجه چری را از وسط نصف کنید.کاهو ها را پس از شستشو و خشک شدن درشت خرد کنید.خیارها راپوست کنده و مورب برش دهید. لوبیا سبزها را که بهتر است ریز و نازک باشد با نمک بپزید و و فقط از طول به دو نیم برش دهیدو بگذارید(اگر بتوانید لوبیا ها را بخار پز کنیدکه خیلی بهتر است).اکنون 4 ظرف بردارید و کاهوهای خرد شده را به طور مساوی در هر ظرف تقسیم کنیدسیب زمینی ها را روی کاهو ها بریزید.گوجه ها و خیار را هم روی انها بریزید. خیلی آهسته انها را مخلوط کنید.اکنون هر تخم مرغ را 4 قاچ کرده و برای هر بشقاب یک تخم مرغ بگذارید.ماهی تن را 4 قسمت کنید و روی سالاد بگذارید. زیتون سیاه را هم روی سالادقرار داده و سس را روی آن بریزید و هر ظرف را برای 1 نفر سرو کنید.
در اروپا از ماهی آنچووی دودی بر روی این سالاد استفاده میکنند .این ماهی مزه بسیار قوی داره و شما در صورت تمایل میتوانید از کنسرو ماهی کیلکا استفاده کنید. ویا اگر هم آنچووی در دسترس بود از آن استفاده کنید.
روش تهیه سس:
سیر رنده شده ,خردل ,آب لیمو ترش یا سرکه ,ریحان خرد شده ,روغن زیتون و نمک و فلفل را مخلوط کنید و خوب هم بزنید. در صورت تمایل میتوانید فقط از سرکه و روغن زیتون روی این سالاد استفاده کنید.
رسپی این سالاد پارسال در سرآشپز چاپ شده است.
برچسب ها :آشپزی ، آموزش آشپزی ، آموزش سالاد خارجی ، آموزش سالاد نیسواز ، انواع سالاد ، خارجی ، دستور پخت سالاد نیسواز ، دستور تهیه سالاد نیسواز ، روش تهیه سالاد نیسواز ، سالاد ، سالاد نیسواز ، طرز تهیه سالاد فرانسوی ، طرز تهیه سالاد نیسواز ، غذای ملل ، گل بانو ، گلبانو ، نحوه پخت سالاد نیسواز ، هنرهای خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0