طرز تهیه آش بادمجون/غذای مخصو ص ماه رمضان

مواد لازم نخود نصف پیمانه لوبیا قرمز نصف پیمانه عدس سه چهارم پیمانه بلغور جو یک پیمانه *من بلغور جو نداشتم گندم ریختم. اما توصیه میکنم شما حتما جو بریزید. چون لعابش خیلی بیشتره. آرد یک قاشق غذاخوری سرپر پیاز سه عدد متوسط سیر یک بوته بادمجان 5
مواد لازم
نخود نصف پیمانه
لوبیا قرمز نصف پیمانه
عدس سه چهارم پیمانه
بلغور جو یک پیمانه
*من بلغور جو نداشتم گندم ریختم. اما توصیه میکنم شما حتما جو بریزید. چون لعابش خیلی بیشتره.
آرد یک قاشق غذاخوری سرپر
پیاز سه عدد متوسط
سیر یک بوته
بادمجان 5 عدد متوسط
آب قلم یک لیتر
کشک یک شیشه کوچیک
من معمولا یهویی تصمیم میگیرم آش بپزم برای همین هیچوقت حبوبات رو نمیرسم از قبل خیس کنم. ولی خب مشکلی هم پیش نیومد.
عدس رو جدا گذاشتم بپزه و توی زودپز لوبیا قرمز و نخود رو ریختم.من لوبیا چیتی یا سفید نداشتم و به همینها اکتفا کردم. شما اگه داشتید بریزید.
بادمجونها رو نگینی خورد کردمو ریختم توی یه ظرف حاوی آب نمک تا تلخیش گرفته بشه. بعد از یکساعت آبکش کردم تا ابش گرفته بشه.
بلغور رو هم یکساعتی توی آب ولرم خیس کردم.
توی قابلمه که برای آش در نظر گرفتم پیاز رو خلالی کردم و تفت دادم. بعد نصفشو برای تزئین کنار گذاشتم.
وقتی سرخ شد سیر رو کوبیدم و ریختم توش که راستش اصلا بوی سیر نمیداد. اگه دوست داشتید سیر بیشتری بریزید.
سیر هم که کمی تفت خورد زردچوبه و فلفل سیاه و نمک زدم. بعد آرد رو توی روغن همون قابلمه تفت دادم بعد بادمجونها رو ریختم توش و شعله رو کم کردم تا هم نرم بشن هم سرخ بشن. البته اینو اشاره کنم بادمجونهای این فصل برای این کار خیلی مناسب نیستند. چون هم گوشتشون یه مقدار سفته هم تخم زیادی دارن.
وقتی بادمجونها سرخ شدند آب قلم رو به همراه نیم لیتر دیگه آب اضافه کردم و بلغور رو هم ریختم و در قابلمه رو گذاشتم تا یه مقدار بپزه.
یکساعت بعد آب حبوبات رو خالی کردم چون رنگش قرمزه و رنگ آش رو تغییر میده.
بعد ریختم توی قابلمه و کشک رو هم همین موقع اضافه کردم. درشو یه کم باز گذاشتم و با شعله ی کم گذاشتم تا جا بیفته.
بهتره که حواستون به میزان آبش باشه. اگه آبش کم بشه و هی بخواهید آب اضافه کنید مزه ی خوبی نمیگیره. پس همون اول سعی کنید میزان آبی که میریزید اندازه باشه.
وقتی آش پخت درش رو کامل بزارید و اجازه بدید به همین صورت یه کم جا بیفته بعد توی ظرف بکشید.
مامان من برای همه ی آشها همین کارو میکنه. یه فوت کوزه گریه.
این آش مربوط به شهر ملایر هست.
منبع:فست فود سمير
برچسب ها :آش بادمجون ، آشپزی ، آموزش آش ، آموزش آش بادمجون ، آموزش آشپزی ، آموزش پخت انواع غذای محلی ، اش ، ایرانی غذا ، تزیین سفره افطار ، دستور تهیه آش بادمجون ، روش تهیه آش بادمجون ، طرز تهیه آش بادمجون ، غذای محلی همدان ، غذای مخصو ص ماه رمضان همدان ، غذای مخصوص ماه رمضان ، گل بانو ، گلبانو ، نحوه تهیه آش بادمجون ، همدان ، هنرهای خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0