راز و رمزهای مرغ بريان

اگه دوست دارید مهمونی هاتون خاص و به یاد موندنی بشه براتون یک پیشنهاد دارم درست کردن مرغ بريان زیبایی سفره مهمونی هاتون رو چند برابر کنید بريان کردن مرغ درفرخیلی راحت کافیه ۱ بار امتحان کنید .
درست کردن مرغ… بريان
۱عدد مرغ را بشورید ولی پوستش جدا نکنید در قابلمه خیلی بزرگ بزارید با نیم لیتر اب ۱۵-۲۰ دقیقه با حرارت کم بپزد .حالا گاز خاموش می کنیم و مرغ از قابلمه خارج می کنیم ودر ظرف مخصوص فر می زاریم ومی رویم سس درست کنیم
طرز تهیه سس مرغ بريان
باقی مانده اب مرغ که ابپز کردیم با۲ ق غ رپ و۵ ق غ زعفران اب کرده و۱ ق غ ابلیمو وکمی نمک وکمی فلفل و ۱۰۰ گرم کره اب شده همه را مخلوط کرده ومقداری از سس روی مرغ بريان بزنید.بعد فر روشن کنید با درجه 350f-300f وسط طبقه از پایین روشن بمدت ۱ ساعت .
روی مرغ سس بزنیداین کار هر نیم ساعت بزنید تا مرغ خشک نشود.حالا مرغ بريان از فر خارج کنید ودور ان را با جعفری تزیین وسر رون های مرغ بريان با فویل بپیچید وبا چلو نوش جان کنید.
نکته ها
1-داخل مرغ می توانید هویج با کرفس یا هر چیزی که دوست دارید پر کنید
2-هر چه مرغ بزرگ باشد مدت پخت بیشتربرای هر۱ کیلو گرم ۱ ساعت بیشتر3- .دمای فر در اخر کمتر کنید از 220c به 180cکنید.
4- می توانید با هر چیزی که دوست داری چند ساعت قبل از پخت مزه دار کنید با پیاز ابلیمو سیر زعفران نمک فلفل سبزهای معطر با اب پرتغال اب اناناس غیره…..
5-می توانید مواد ابکی برای مزه دار کردن را با امپول تزریق کنید به مرغ بريان
6-اگر براتون سخت بدونید ایا پخته یا نه بهتره از دماسنج یا meat thermometer استفاده کنید داخل سینه مرغ فرو کنید اگر درجه روی 165-175 باشد پخته فر خاموش کنید

امیدوارم ازمرغ بريان که بهتون آموزش دادم درست کنید و لذت ببرید.نوش جان موفق باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی را وارد نمایید *

Previous post طرز تهیه بستنی یخی بلوبری و پرتغال برای فصل تابستان
Next post طرز تهیه دسر فرنی رنگارنگ تصویری برای افطار ماه رمضان(آشپزی)