پیشگیری از حساسیتهای فصل بهار/سلامت

در فصل بهار، گرده افشانی درختان و گلها موجب بروز حساسیت میشود که به صورت آبریزش بینی، اختلالات تنفسی به شکل خس خس، کهیر، خارش و اگزمای مخاطی به صورت تورم و التهاب ممکن است، بروز پیدا کند.
یک متخصص تغذیه گفت: مصرف هویج و اسفناج سیستم ایمنی بدن را تقویت و از بروز حساسیتهای فصل بهار پیشگیری میکنند.
سید ضیاءالدین مظهری در گفتوگو با خبرنگار بهداشت و درمان فارس، افزود: تقویت سیستم ایمنی بدن موجب کاهش حساسیت و آلرژیهای ایجاد شده در فصل بهار میشود.
وی گفت: در فصل بهار، گرده افشانی درختان و گلها موجب بروز حساسیت میشود که به صورت آبریزش بینی، اختلالات تنفسی به شکل خس خس، کهیر، خارش و اگزمای مخاطی به صورت تورم و التهاب ممکن است، بروز پیدا کند.
این متخصص تغذیه اضافه کرد: مصرف موادغذایی حاوی آنتی اکسیدان سیستم ایمنی بدن را تقویت میکند و موجب کاهش حساسیتها در فصل بهار میشود.
مظهری گفت: در برخی افراد به طور عادی با مصرف موادغذایی مانند توت فرنگی، بادام زمینی و شیر حساسیت و خارشهای پوستی بروز پیدا میکند . در فصل بهار این حساسیتها افزایش پیدا میکند که باید مراقب باشند و از این مواد در این فصل کمتر استفاده کنند.
وی افزود: هویج، اسفناج و سایر سبزیهای رنگی حاوی بتاکاروتن و آنتی اکسیدان سیستم ایمنی بدن را تقویت و از بروز حساسیتهای فصلی جلوگیری میکند
منبع:سرزمین
برچسب ها :پیشگیری از حساسیتهای فصل بهار ، حساسیت ، حساسیت های شایعه فصل بهار ، حساسیت های فصل بهار ، حساسیت های فصلی ، سلامت ، فصل بهار ، گل بانو ، گلبانو
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0