طرز تهیه کلوچه دارچینی

موادلازم:
کرم تارتار : ۲ قاشق مرباخوری
آرد : دو و سه چهارم پیمانه
جوش شیرین : یک قاشق مرباخوری
شکر : یک و نیم پیمانه
کره نرم : ۲۲۶ گرم
تخم مرغ : ۲عدد
دارچین : ۲ قاشق مرباخوری
شکر : نصف پیمانه
طرز تهیه:
آرد، کرم تارتار و جوش شیرین را باهم مخلوط کنید.
کره و شکر را هم بزنید، سپس تخم مرغ ها را اضافه کنید.
مواد خشک را با مواد تر مخلوط کنید.
در ظرف دیگری دارچین و نصف پیمانه شکر را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
خمیر را به شکل و اندازه گردو دربیاورید در مخلوط شکر و دارچین بغلتانید و با فاصله در سینی فر قرار داده کلوچه ها را به مدت ۱۲ دقیقه در حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد بپزید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی را وارد نمایید *

Previous post نقش قصه هادرتکوین شخصیت کودک
Next post خلاقیت در کودکان رابشناسیم