سوکیاکی غذای ژاپنی

سوکیاکی غذای ژاپنی پودر ماهی و آب داغ را در قابلمه ای مخلوط کنید , پیاز چه ها را ابتدا به قطعات 5 سانتیمتری سپس بصورت خلالهای باریک خرد کنید… مواد لازم برای آشپزی قارچ 12 عدد روغن 3 قاشق سوپخوری پیاز 3 عدد لوبیا سبز تازه 200 گرم کاهو 1 فنجان فلفل قرمز
پودر ماهی و آب داغ را در قابلمه ای مخلوط کنید , پیاز چه ها را ابتدا به قطعات 5 سانتیمتری سپس بصورت خلالهای باریک خرد کنید…
مواد لازم برای آشپزی
قارچ 12 عدد
روغن 3 قاشق سوپخوری
پیاز 3 عدد
لوبیا سبز تازه 200 گرم
کاهو 1 فنجان
فلفل قرمز دلمه ای 1 عدد
پیاز سبز خرد شده 6 عدد
پنیر 250 گرم
رشته پلوئی 350 گرم
سس سویا 0.5 فنجان
آب 1 فنجان
شکر 1 قاشق سوپخوری
آب لیموترش 1 قاشق سوپخوری
ادویه قدری
پودر ماهی 10 گرم
طرز تهیه :
پودر ماهی و آب داغ را در قابلمه ای مخلوط کنید , پیاز چه ها را ابتدا به قطعات 5 سانتیمتری سپس بصورت خلالهای باریک خرد کنید و در کاسه آب یخ قرار دهید تا ساقه آنها فر بخورند . پنیر سویا را بصورت قطعات مکعبی خرد کنید , پیازچه ها را آبکش کرده سپس پنیر و پیازچه ها را در 6 کاسه تقسیم کنید , مخلوط پودر ماهی با آب را در قابلمه داغ کنید . سس سویا را بیافزایید و بهم بزنید تا حل شود و بدون اینکه بجوشد آن را گرم کنید , این مایع را در کاسه های سوپ سرو نمایید و با جوانه یونجه , صدف یا قارچ خوراکی , خلالهای هویج در صورت تمایل تزئین کنید .
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0