طرز تهیه سالاد کلم و نان اسفناج/سالاد

طرز تهیه سالاد کلم و نان اسفناج
مواد لازم:
کلم برگ سبز رنده شده: ۳پیمانه
کلم برگ قرمز رنده شده: ۲پیمانه
هویج رنده شده: یک پیمانه
پیاز قرمز نازک برش زده: یک پیمانه
سیب سبز رنده شده: یک عدد
گشنیز تازه خرد شده: نصف پیمانه
۲عدد لیمو: آب به همراه پوست رنده شده آن
روغن زیتون: ۲قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و پودر جوزهندی: هر یک نصف قاشق مرباخوری
مواد لازم برای تهیه نان:
روغن زیتون: یک قاشق مرباخوری
اسفناج شسته و خرد شده: یک پیمانه
آرد گندم: یک پیمانه
پودر زیره: یک قاشق مرباخوری
پودر گشنیز: یک قاشق مرباخوری
آب ولرم: نصف پیمانه
نمک و فلفل: به اندازه کافی
طرز تهیه:
برای تهیه سالاد، تمام مواد را با هم مخلوط کنید.
برای تهیه نان، روغن زیتون را در تابه کمی گرم کنید و به مدت ۳۰ثانیه اسفناج را در آن تفت دهید؛ سپس از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.
پس از خنک شدن، اسفناج، آرد، زیره، گشنیز، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید و کم کم آب ولرم را اضافه کنید تا خمیر به دست بیاید.
خمیر نرم به دست آمده را به ۴قسمت تقسیم کنید و هر یک را با وردنه باز کنید و روی تابه نچسب و بدون روغن قرار دهید.
هر طرف را ۲دقیقه تفت دهید. این روش را با ۳خمیر دیگر نیز تکرار کنید.
منبع: پرشین پرشیا
برچسب ها :آشپزی ، آموزش آشپزی ، آموزش انواع سالاد ، آموزش درست کردن سالاد کلم و نان اسفناج ، دستور پخت سالاد کلم و نان اسفناج ، دستور تهیه سالاد کلم و نان اسفناج ، رو شدرست کردن سالاد کلم و نان اسفناج ، سالاد ، سالاد اسفناج ، سالاد کلم ، سالاد کلم و نان اسفناج ، طرز تهیه سالاد کلم و نان اسفناج ، گل بانو ، گلبانو ، مواد اولیه سالاد کلم و نان اسفناج ، نحوه پخت سالاد کلم و نان اسفناج ، هنرها ی خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0