طرز تهیه بانتی با شیر عسل/شیرینی مخصوص عید

 

مواد لازم بانتی با شیر عسل:

نارگیل رنده شده  ریز                                                  ۲ پیمانه

شیر عسلی                                                             ۳/۴ پیمانه+3 ق س سرپر

پودر قند                                                                   ۱/۴ پیمانه

شکلات آب شده                                                        ۳/۴ پیمانه

ابتدا شیر عسلی -پودر قندونارگیل پودر شده رو خوب با هم مخلوط می کنیم وهم می زنیم

 اگر خیلی کم حالت خمیری داشت میتونید مقدارشیر عسلو بیشتر کنید نه زیاد در حد 1یا 2 ق چ

 بعد این مواد را در قالب مستطیلی که کف آن را کاغذ روغنی یا فویل انداختیم می ریزیم وبا قاشق خوب فشار میدیم وسطحش رو صاف میکنیم

قالب را در فریزر گذاشته تا مواد به هم بچسبه تقریبا ۱:۳۰تا ۲ ساعت وقتی مواد خوب خودش رو گرفت از قالب جدا کرده وبا چاقو برش میدیم

واین برش های کوچک را در شکلات آب شده می گذاریم وبا چنگال بقیه شکلات اضافیش را میگیریم ومیزاریم توی سینی که کاغذ روغنی انداختیم

همه شیرینی ها که درست شد در یخچال می گذاریم تا شکلات خشک بشه بعد سرو می کنیم بسیارررخووووشمزه نوش جان.راه دومم اینه که موادو توی قالب نریزید واز مواد اندازه یک گردو بردارید وبا کف دست گردکنیدوبزارید توی یخچال برای 1یا2 ساعت بعد بزنیدتوی شکلات آب شده .

83813907836740993615

مواد لازم بانتی با خامه :

خامه                                                                   ۱ پیمانه

شکر                                                                  ۱/۲ پیمانه

نارگیل رنده شده                                                    ۳ پیمانه

کره                                                                   ۱/۲ پیمانه

شکلات آب شده                                                    ۲۰۰ گرم

طرز تهیه:

ابتدا کره رو روی حرارت ملایم بزارید تا آب بشه بعد بهش خامه وشکر اضافه کنید وقتی این مواد خوب حل شد پودر نارگیل اضافه کنید وخوب مخلوط کنید واز روی حرارت بردارید ودر یک قالب مستطیلی که کاغذ روغنی انداختیم می ریزیم وبا قاشق سطحش رو صاف میکنیم ودر فریزر گذاشته تا مواد خودش رو بگیره بعد از این مدت از قالب جدا می کنیم وبا چاقو برش ها ی کوچک مستطیلی میدیم ودر شکلات آب شده میگذاریم بعد با چنگال ا زشکلات بیرون میاریم میزاریم توی سینی که کاغذ روغنی انداختیم ومیگذاریم توی یخچال تا خشک شود بعد سرو می کنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی را وارد نمایید *

Previous post طرز تهیه خمیر تارت/ آشپزی
Next post طرز تهیه ویفر بادامی/شیرینی مخصوص عید