آموزش پخت بیسکویت رژیمی با دانه آفتابگردان و کشمش/شیرینی مخصوص عید

آموزش پخت بیسکویت رژیمی با دانه آفتابگردان و کشمش
این بیسکویت برای کسانی که کلسترول خونشان بالاست، مناسب است. اما در مصرف این نوع بیسکویت هم نباید زیاده روی کرد.
مواد لازم برای تهیه 12 – 10 عدد بیسکویت :
آرد سفید گندم | 2 پیمانه سرپر (225 گرم) |
بیکینگ پودر | 1 قاشق چایخوری |
کره گیاهی پاستوریزه | 2 قاشق سوپخوری |
شکر | 2 قاشق سوپخوری |
کشمش | یک سوم پیمانه (50 گرم) |
دانه آفتابگردان | 2 قاشق سوپخوری |
ماست کمچرب پاستوریزه | 1 پیمانه سرخالی (150 گرم) |
شیر کم چرب پاستوریزه | 3- 2 قاشق سوپخوری |
طرز تهیه :
آرد و بیکینگ پودر را مخلوط نمایید. کره گیاهی را به آن بیفزایید و مجدداً مخلوط کنید و با دست مالش دهید.
سپس شکر، کشمش، نیمی از دانههای آفتابگردان، ماست و شیر را بیفزایید و مخلوط نمایید تا خمیر نرمی حاصل شود.
توجه کنید که خمیر به دست نچسبد. خمیر را روی سطحی که با آرد آغشته شده، به قطر 2 سانتیمتر پهن نمایید.
حالا خمیرها را با قالبهای دایره شکل به قطر 6 سانتیمتر قالب بزنید.
با استفاده از قلممو شیر را روی بیسکویتها بمالید و بقیه دانههای آفتابگردان را روی آن بپاشید.
بیسکویتها را به مدت 20- 15 دقیقه در فری که از قبل با حرارت 230 درجه سانتیگراد گرم شده قرار دهید تا پف کنند و طلایی رنگ شوند.
بیسکویتها را پس از خنک شدن، با مربا یا کره کم چرب میل نمایید.
منبع:
برچسب ها :آشپزی ، آموزش آشپزی ، آموزش پخت بیسکویت رژیمی با دانه آفتابگردان و کشمش ، آموزش پخت شیرینی با دانه آفتاب گردان ، انواع شیرینی ، بیسکویت ، بیسکویت رزیمی ، بیسکویت رژیمی با دانه آفتابگردان و کشمش ، روش پخت بیسکویت رژیمی با دانه آفتابگردان و کشمش ، شیرنی ، شیرینی با دانه آفتاب گردان ، شیرینی با کشمش ، شیرینی رژیمی ، شیرینی مخصوص عید ، گل بانو ، هنر ها ی خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0