کد خبر : 5060
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 24 بهمن 1392 - 21:58

آموزش پخت بیسکویت رژیمی با دانه آفتابگردان و کشمش/شیرینی مخصوص عید

آموزش پخت بیسکویت رژیمی با دانه آفتابگردان و کشمش/شیرینی مخصوص عید

آموزش پخت بیسکویت رژیمی با دانه آفتابگردان و کشمش

این بیسکویت برای کسانی که کلسترول خونشان بالاست، مناسب است. اما در مصرف این نوع بیسکویت هم نباید زیاده روی کرد.

مواد لازم برای تهیه 12 – 10 عدد بیسکویت :

 

آرد سفید گندم 2 پیمانه سرپر (225 گرم)
 بیکینگ پودر  1 قاشق چای‌خوری
 کره گیاهی پاستوریزه  2 قاشق سوپ‌خوری
 شکر  2 قاشق سوپ‌خوری
کشمش  یک سوم پیمانه (50 گرم)
دانه آفتابگردان 2 قاشق سوپ‌خوری
ماست کم‌چرب پاستوریزه 1 پیمانه سرخالی (150 گرم)
شیر کم چرب پاستوریزه 3- 2 قاشق سوپ‌خوری

طرز تهیه :
آرد و بیکینگ پودر را مخلوط نمایید. کره گیاهی را به آن بیفزایید و مجدداً مخلوط کنید و با دست مالش دهید.
سپس شکر، کشمش، نیمی از دانه‌های آفتابگردان، ماست و شیر را بیفزایید و مخلوط نمایید تا خمیر نرمی حاصل شود.

توجه کنید که خمیر به دست نچسبد. خمیر را روی سطحی که با آرد آغشته شده، به قطر 2 سانتیمتر پهن نمایید.
حالا خمیرها را با قالب‌های دایره شکل به قطر 6 سانتیمتر قالب بزنید.

با استفاده از قلم‌مو شیر را روی بیسکویت‌ها بمالید و بقیه دانه‌های آفتابگردان را روی آن بپاشید.
بیسکویت‌ها را به مدت 20- 15 دقیقه در فری که از قبل با حرارت 230 درجه سانتی‌گراد گرم شده قرار دهید تا پف کنند و طلایی رنگ شوند.

بیسکویت‌ها را پس از خنک شدن، با مربا یا کره کم چرب میل نمایید.

READ
طرز تهیه ماءالشعیر تمشک و لیمو

منبع:

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 1 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *