طرز تهیه شیرینی پادرازی مشهدی/شیرینی مخصوص عید

طرز تهیه شیرینی پادرازی مشهدی شیرینی مخصوص عید
آرد برنج 125 گرم
آرد گندم 125 گرم
آرد نخودچی 150 گرم
تخم مرغ 2 عدد
روغن جامد 250 گرم
پودر قند 150 گرم
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
کنجد برای تزئین
طرز تهیه:
وانیل را به یکی از تخم مرغها اضافه میکنیم.
مواد را میگذاریم به دمای محیط برسد. اگر مواد را حدود 20 دقیقه تا نیم ساعت در محیط آشپزخانه بگذاریم به دمای محیط میرسد.
روغن باید حتماً باید روغن جامد سفت باشد.
روغن جامد و پودر قند را با همزن برقی کاملاً هم میزنیم تا با هم مخلوط شده و کرم رنگ شوند.
تخم مرغها را یکی یکی به مواد اضافه کرده و هر کدام را یک دقیقه هم میزنیم.
وقتی مواد کاملاً مخلوط شدند همزن را کنار میگذاریم و سه تا آرد را به مواد اضافه کرده و مخلوط میکنیم بعد با دست کامل ورز میدهیم.
اگر خمیر در این مرحله حالت چسبندگی داشته باشد مقداری آرد گندم اضافه میکنیم.
خمیر را که کامل ورز دادیم و حالت یکدست پیدا کرد به مدت یک ساعت داخل پلاستیک در فضای آشپزخانه میگذاریم استراحت کند.
اگر روغن جامد در دسترس نباشد می توان به جای آن از کره استفاده کرد. اما هیچ موقع به جای روغن جامد از روغن مایع استفاده نمیکنیم.
بعد از اینکه خمیر استراحت کرد با دست کمی ورز میدهیم.
روی میز کار را کمی خیس می کنیم و یک پلاستیک را روی میز پهن میکنیم خمیر را روی آن میگذاریم و مجدداً روی آن پلاستیک می کشیم.
استفاده از دو تا پلاستیک برای باز کردن خمیر برای این است که خمیر آرد کمتری استفاده کند چون زمانی که خمیر را روی میز بدون آرد پهن میکنیم احساس میکنیم خمیر چسبنده است و آرد بیشتری اضافه میکنیم و در نتیجه شیرینی موقع پختن خشک می شود.
همچنین انداختن پلاستیک باعث میشود جدا کردن خمیر قالب زده از میز کار راحت تر باشد.
خمیر را با وردنه صاف و پهن می کنیم تا ضخامت آن حدود نیم سانتی متر باشد.
با قالب شیرینی زبان خمیر را قالب می زنیم.
کف قالب را به مقدار کم چرب میکنیم و شیرینی ها را داخل سینی میگذاریم.
یک عدد تخم مرغ کامل را با چنگال هم میزنیم و مقداری زعفران و یک قاشق چایخوری هم روغن مایع اضافه کرده و با چنگال هم میزنیم و با برس روی شیرینی ها می مالیم.
با پشت چنگال روی سطح شیرینی می کشیم تا خطی ایجاد شده و نقش بیفتد.
در ظرف دیگری یک عدد زرده تخم مرغ را با مقداری زعفران و روغن مایع مخلوط کرده و روی شیرینی می کشیم.
این دو بار تخم مرغ کشیدن روی شیرینی باعث میشود روی شیرینی بهتر برشته و براق شود.
برای بار دوم هم روی شیرینی با چنگال می کشیم و بعد روی شیرینی کمی کنجد یا تخم خرفه می پاشیم.
فر را از قبل با دمای 150 درجه سانتی گراد یا 350 درجه فارنهاید گرم کرده ایم.
شیرینی را طبقه وسط فر می گذاریم تا زمانی که روی شیرینیها کاملاً طلایی شود.
منبع:هنر آشپزی
برچسب ها :آشپزی ، آموزش آشپزی ، آموزش انواع شیرینی ، آموزش شیرینی پادرازی ، آموزش شیرینی در خانه ، آموزش شیرینی محلی ، آموزش شیرینی محلی مشهد ، آموزش شیرینی مخصوص عید ، آموزش شیرینی مخصوص عید نوروز ، آموزش شیرینی ویژه نوروز ، دستور پخت شیرینی پادرازی ، دستور تهیه شیرینی پادرازی ، روش پخت شیرینی پادرازی ، روش تهیه شیرینی پادرازی ، شیرینی ، شیرینی پادرازی ، طرز تهیه شیرینی پادرازی ، طرز تهیه شیرینی پادرازی مشهدی ، گل بانو ، مواد اولیه شیرینی پادرازی ، نحوه پخت شیرینی پادرازی ، هنر های خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0