آموزش یک نوع شیرینی خوشمزه/ شیرینی مخصوص عید

63811_kdO4vzmR 

 

مواد لازم:

آرد سفید الک شده              حدود 340 گرم

تخم مرغ                            4 عدد

شکر کاملاً ریز                      حدود 200 گرم

بکینگ پودر                         1 قاشق غذاخوری

کره                                  140 گرم

خلال بادام                          حدود 100 گرم

وانیل                                 یک هشتم قاشق چایخوری

پودر پسته و شربت زعفرانی    برای تزئین

 

طرز تهیه:

2 تا از سفیده های تخم مرغ را کنار میگذاریم برای تزئین روی شیرینی.

کره را ده دقیقه در هوای محیط قرار دادیم تا نرم شود.

کره را در ظرف میریزیم و با سرعت زیاد همزن هم میزنیم شکر را کم کم در حین هم زدن اضافه میکنیم با کاردک مواد را از اطراف جمع میکنیم تا کاملاً زده شوند.

تخم مرغها را کم کم به مواد اضافه میکنیم و هم میزنیم. وانیل را هم اضافه میکنیم.

زدن تخم مرغ در این شیرینی خیلی مهم است دقت کنید که مواد را خیلی خوب بزنید. حدوداً 3 – 2 دقیقه زمان برای زدن مواد لازم است.

بکینگ پودر را با آردی که از قبل حدود 2 مرتبه الک شده اضافه میکنیم و کم کم این مخلوط را به مواد اضافه کرده و با کاردک هم میزنیم.

حتماً آرد را کم کم اضافه کنید تا اگر لازم بود مقداری کمتر اضافه کنید.

این شیرینی یا بیسکویت بسیار حساس است و باید در اضافه کردن آرد خیلی دقت شود.

مواد را اگر دقیقاً اندازه گیری کنید همان 340 گرم آرد کافی است اگر 3 – 2 قاشق بیشتر آرد لازم شد به خاطر اندازه تخم مرغهایی که استفاده میکنید است.

یک خمیر بسیار لطیفی به دست می آید که نه به دست میچسبد نه به ظرف.

سینی فر را با کمی روغن مایع چرب میکنیم. یک قاشق آرد کف سینی میریزیم و کامل پخش میکنیم دقت کنید که آرد اضافه درون سینی نباشد و فقط آردهایی که به روغن چسبیده است در سینی باشد.

خمیر را کمی با دست ورز میدهیم که لطافت خمیر زیر دستمان مشخص شود.

خمیر را داخل سینی میگذاریم و به قطر نیم سانتی متر در داخل سینی فر پهن میکنیم.

سفیده تخم مرغ را که کنار گذاشته بودیم روی سطح شیرینی میریزیم و با پشت قاشق روی سطح شیرینی را صاف کرده و تمام سفیده را در سطح شیرینی پخش میکنیم. این سفیده باعث طلایی شدن روی شیرینی میشود. اضافه سفیده را میگیریم تا روی شیرینی پف نکند.

خلال بادام را روی سطح شیرینی میپاشیم بعد شیرینی را در فر داغ پنجره وسط با حرارت 160 سانتی گراد به مدت 20 دقیقه میگذاریم بپزد.

بعد از اینکه شیرینی را گذاشتیم در فر را باز نمیکنیم تا شیرینی کاملاً پف کند.

وقتی شیرینی آماده شد و از فر بیرون آوردیم دور آن را با چاقو از سینی جدا میکنیم به تکه های دلخواه برش میزنیم و در ظرف مورد نظر میچینیم.

میتوان به جای بادام از گردوی خرد شده هم استفاده کرد.

برای تزئین شیرینی با برس روی شیرینی ها را با شربت زعفرانی کمی نم میدهیم و در صورت تمایل کمی پودر پسته میپاشیم.

بعد از سرد شدن میتوانید این شیرینیها را در ظرف در بسته نگهداری کنید.

 منبع:هنر آشپزی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی را وارد نمایید *

Previous post آموزش پخت شیرینی نسکافه ای/ شیرینی مخصوص عید
Next post طرز تهیه شیرینی پادرازی مشهدی/شیرینی مخصوص عید