طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی/ آشپزی

طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی
سوپ گوجه فرنگی
گوجه فرنگی 1 کیلوگرم . سیب زمینی 1 عدد . برنج 1/3 لیوان . پیاز 1 عدد
هویج 1 عدد . کرفس ریز خرد شده 1/2 لیوان . نمک و فلفل مقدار لازم
طرز تهیه : چند لیوان آب داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید سپس گوجه فرنگی ها را اضافه کنید ، 15 دقیقه اجازه دهید گوجه فرنگی ها نرم شوند سپس گوجه فرنگی ها را داخل آب سرد بریزید و پوست بکنید ، گوشت گوجه فرنگی را داخل میکسر بریزید و بزنید تا یکدست شود.
هویج و سیب زمینی و پیاز را پوست بکنید و ریز خرد یا رنده کنید و بهمراه کرفس خرد شده و برنج و چند لیوان آب داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا سبزیجات و برنج بپزند.
پس از اینکه سبزیجات نرم شدند گوجه های میکس شده را اضافه کنید ، در صورتی که آب سوپ کم شده است مقداری آب جوش اضافه کنید.
نمک و فلفل را اندازه کنید ، در قابلمه را بگذارید و با حرارت ملایم اجازه دهید سوپ جا بیفتد و غلیظ شود ؛ پس از اینکه سوپ آماده شد در ظرف بکشید و با روغن زیتون و جعفری خرد شده تزیین و سرو کنید.
منبع:ایران کوک
برچسب ها :آشپزی ، آموزش آشپزی ، آموزش انواع سوپ ، آموزش سوپ گوجه فرنگی ، ایرانی ، تهیه سوپ گوجه فرنگی ، دستور تهیه سوپ گوجه فرنگی ، روش پخت سوپ گوجه فرنگی ، روش تهیه سوپ گوجه فرنگی ، سوپ ، سوپ گوجه فرنگی ، طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی ، غذا ، گل بانو ، گوجه فرنگی ، هنر های خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0