طرزتهیه سالاد هندوانه و پسته/ سالاد

 

 

سالاد

 

سالاد هندوانه و پسته

 

هندوانه 4 برش متوسط  .  خیار 2 عدد  .  کاهو 10 برگ  .  آبلیمو 2 قاشق چایخوری

مغز پسته 3 قاشق غذاخوری  .  روغن زیتون 1/4 لیوان  .  نمک و فلفل مقدار لازم

 

سالاد

 

 

طرز تهیه : هندوانه را از پوست آن جدا کنید و به قطعه های مکعبی کوچک برش بزنید ، خیارها را نیز به صورت نیم دایره ای برش بزنید ( میتوانید خیار را با پوست یا بدون پوست خرد کنید ، در صورت استفاده از پوست خیار باید خوب و با دقت شسته شود ).

 

سالاد

 

برگ های کاهو را خرد کنید سپس بهمراه پسته بو داده ، هندوانه و خیار خرد شده داخل کاسه ای بریزید و آبلیمو ، روغن زیتون ، نمک و فلفل را نیز اضافه و مخلوط کنید ، ( در صورت تمایل میتوانید 2 عدد سینه مرغ کباب شده به همراه این سالاد سرو کنید ).

منبع:ایران کوک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی را وارد نمایید *

Previous post طرز تهیه سالاد الویه/ سالاد
Next post طرز تهیه سالاد ذرت/ سالاد