کد خبر : 4906
تاریخ انتشار : پنجشنبه 17 بهمن 1392 - 20:58
طرزتهیه سالاد هندوانه و پسته/ سالاد

طرز تهیه سالاد تابستانی
سالاد هندوانه و پسته
هندوانه 4 برش متوسط . خیار 2 عدد . کاهو 10 برگ . آبلیمو 2 قاشق چایخوری
مغز پسته 3 قاشق غذاخوری . روغن زیتون 1/4 لیوان . نمک و فلفل مقدار لازم
طرز تهیه : هندوانه را از پوست آن جدا کنید و به قطعه های مکعبی کوچک برش بزنید ، خیارها را نیز به صورت نیم دایره ای برش بزنید ( میتوانید خیار را با پوست یا بدون پوست خرد کنید ، در صورت استفاده از پوست خیار باید خوب و با دقت شسته شود ).
برگ های کاهو را خرد کنید سپس بهمراه پسته بو داده ، هندوانه و خیار خرد شده داخل کاسه ای بریزید و آبلیمو ، روغن زیتون ، نمک و فلفل را نیز اضافه و مخلوط کنید ، ( در صورت تمایل میتوانید 2 عدد سینه مرغ کباب شده به همراه این سالاد سرو کنید ).
منبع:ایران کوک
برچسب ها :آشپزی ، آموزش آشپزی ، آموزش انواع سالاد ، انواع سالاد ، درست کردن سالاد هندوانه و پسته ، دستور تهیه سالاد هندوانه و پسته ، روش تهیه سالاد هندوانه و پسته ، سالاد ، سالاد تابستانی ، سالاد هندوانه ، سالاد هندوانه و پسته ، سالادپسته ، سایت ایران کوک ، طرز تهیه سالاد هندوانه و پسته ، طرز درست کردن سالاد هندوانه و پسته ، گل بانو ، مواد اولیه سالاد هندوانه و پسته ، نحوه آموزش سالاد هندوانه و پسته ، هنر های خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0