کد خبر : 4894
تاریخ انتشار : پنجشنبه 17 بهمن 1392 - 20:04
آموزش پخت اردور قارچ و کدو سبز/سالاد

آموزش پخت اردور قارچ و کدو سبز
اردور قارچ و کدو سبز
قارچ درشت 5 عدد . کدو سبز متوسط 2 عدد . فلفل دلمه ای 1 عدد
پنیر پیتزا رنده شده مقدار لازم . روغن و نمک و فلفل مقدار لازم
طرز تهیه : کدو سبزها را پوست بکنید و به صورت طولی برش بزنید سپس در مقداری روغن سرخ کنید ( میزان سرخ شدن کدو بسته به سلیقه شماست ).
قارچ ها را بشویید و خشک کنید و برش بزنید ، قارچ ها را در مقداری روغن سرخ کنید تا نرم شوند سپس روی هر برش کدوی سرخ شده چند عدد قارچ قرار دهید.
فلفل دلمه ای را خرد کنید و روی هر قارچ تکه ای فلفل قرار دهید و روی مواد پنیر رنده شده بپاشید.
مواد را در ظرف پیرکس یا قالب فر بچینید و ظرف را داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 15 – 20 دقیقه قرار دهید تا پنیر آب شود سپس اردور را سرو کنید.
برچسب ها :آشپزی ، آموزش آشپزی ، آموزش اردور قارچ و کدو سبز ، آموزش انواع سالاد ، آموزش پخت اردور قارچ و کدو سبز ، اردور ، اردور سبزیجات ، اردور سرد ، اردور قارچ ، اردور قارچ و کدو سبز ، اردور کدو ، انواع سالاد ، تهیه اردور قارچ و کدو سبز ، دستور پخت اردور قارچ و کدو سبز ، دستور تهیه اردور قارچ و کدو سبز ، روش پخت اردور قارچ و کدو سبز ، روش تهیه اردور قارچ و کدو سبز ، سالاد ، سالاد قارچ ، سالاد کدو، ، سالاد گرم ، سایت ایران کوک ، طرز تهیه اردور ، طرز تهیه اردور قارچ و کدو سبز ، گل بانو ، مواد اولیه اردور قارچ و کدو سبز ، هنر های خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0