طرز تهیه اردور مرغ و قارچ و ذرت/سالاد

طرز تهیه اردور مرغ و قارچ و ذرت
اردور مرغ و قارچ
سینه مرغ پخته 1 عدد . قارچ 10 عدد . فلفل دلمه ای خرد شده 1/2 لیوان
پیاز یا پیازچه 1 عدد . سس مایونز 3 قاشق غذاخوری . سس قرمز 1 قاشق غذاخوری
خیار شور متوسط 10 عدد . جعفری خرد شده 2 قاشق غذاخوری . ذرت پخته 1/2 لیوان
طرز تهیه : سینه های مرغ را بپزید و ریش ریش کنید سپس خیار شور ریز خرد شده ، ذرت پخته ، جعفری خرد شده ، سس مایونز ، سس قرمز ، نمک و فلفل را به مرغ اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید.
داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود سپس قارچ ، فلفل دلمه ای و پیاز را که ریز خرد کرده اید به روغن اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شوند و آب اضافی غذا کشیده شود ، پس از پخت کناری قرار دهید تا خنک شود سپس به مواد دیگر اضافه و خوب مخلوط کنید.
کناره های تیره رنگ نان تست را با چاقو جدا کنید ، روی هر تکه نان مقداری مایه اردور بریزید سپس نان بعدی را روی آن قرار دهید ، به همین صورت نان ها را آماده کنید ، روی نان ها را با نایلون بپوشانید و به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید تا سرد شود.
پس از سرد شدن نان ها را از یخچال خارج کنید و هر نان را به شکل مثلث برش بزنید ، نان ها را در ظرف قرار دهید و با گوجه فرنگی ، سس و … تزیین و سرو کنید ( این اردور یکی از گزینه های مناسب برای مهمانی و جشن تولد میباشد ).
منبع:ایران کوک
برچسب ها :آشپزی ، آموزش اردور مرغ و قارچ و ذرت ، آموزش انواع سالاد ، اردور ، اردور مرغ و قارچ و ذرت ، تهیه اردور مرغ و قارچ و ذرت ، دستور تهیه اردور مرغ و قارچ و ذرت ، روش تهیه اردور مرغ و قارچ و ذرت ، سالاد ، سایت ایران کوک ، طرز تهیه اردور مرغ و قارچ و ذرت ، گل بانو ، مواد اولیه اردور مرغ و قارچ و ذرت ، نحوه پخت اردور مرغ و قارچ و ذرت ، نحوه تهیه اردور مرغ و قارچ و ذرت ، هنر های خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0