آموزش پخت شیرینی توت / شیرینی مخصوص عید

شیرینی‌های کوچکی که در خاطره کودکی همه ما ردپایی از آن هست. ساده‌تر، راحت‌تر و سالم‌تر از این شیرینی وجود ندارد. این شیرینی در واقع مواد خمیر مارزپان (خمیر پودر بادام) است که در صورت علاقه با رنگ‌های خوراکی رنگی شده و بصورت توتهای کوچولو فرم داده می‌شوند.شیرینی خوشمزه و کوچک که از بادام تهیه می‌شود و بسیار مقوی و مناسب اعیاد است.toot

مناسب برای :بیش از 12 نفر

زمان آماده سازی : حداکثر 30 دقیقه

این شیرینی را می‌توانید در 30 دقیقه آماده کنید. با این مقدار مواد حدود 15 تا 20 عدد شیرینی توت می‌توانید درست کنید.marzipan-truffles

مواد لازم:

بادام پوست‌گرفته و چرخ‌کرده

500 گرم

خاک قند

500 گرم

گلاب

1 استکان

طرز تهیه:

  1.  بادام و خاک قند را با هم مخلوط می‌کنیم و سپس گلاب را کم کم داخل آن می‌ریزیم تا به شکل یک خمیر در آید. دقت کنید که این خمیر نباید خیلی شل باشد. فقط کافی است کمی چسبندگی داشته باشد.
  2. از خمیر، گلوله‌هایی به اندازه یک فندق بر می‌داریم و با دست به شکل توت در می‌آوریم و سپس داخل شکر می‌غلطانیم. یک خلال پسته در انتهای هر یک از آنها فرو می‌کنیم. می‌توانیم آنها را تخت باز کنیم و داخل آن مقداری شکلات و یا مغز بگذاریم و آن را بسته و داخل خاک قند بغلطانیم.
  3. منبع :پارسه گرد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی را وارد نمایید *

Previous post پخت شیرینی ليدي فينگر/ شیرینی مخصوص عید
Next post طرز تهیه شیرینی کورن فلکس/ شیرینی مخصوص عید