کد خبر : 4576
تاریخ انتشار : چهارشنبه 9 بهمن 1392 - 20:52
آموزش پخت شیرینی توت / شیرینی مخصوص عید

شیرینی خوشمزه و کوچک که از بادام تهیه میشود و بسیار مقوی و مناسب اعیاد است.
شیرینیهای کوچکی که در خاطره کودکی همه ما ردپایی از آن هست. سادهتر، راحتتر و سالمتر از این شیرینی وجود ندارد. این شیرینی در واقع مواد خمیر مارزپان (خمیر پودر بادام) است که در صورت علاقه با رنگهای خوراکی رنگی شده و بصورت توتهای کوچولو فرم داده میشوند.شیرینی خوشمزه و کوچک که از بادام تهیه میشود و بسیار مقوی و مناسب اعیاد است.
این شیرینی را میتوانید در 30 دقیقه آماده کنید. با این مقدار مواد حدود 15 تا 20 عدد شیرینی توت میتوانید درست کنید.
مواد لازم:
بادام پوستگرفته و چرخکرده |
500 گرم |
خاک قند |
500 گرم |
گلاب |
1 استکان |
طرز تهیه:
- بادام و خاک قند را با هم مخلوط میکنیم و سپس گلاب را کم کم داخل آن میریزیم تا به شکل یک خمیر در آید. دقت کنید که این خمیر نباید خیلی شل باشد. فقط کافی است کمی چسبندگی داشته باشد.
- از خمیر، گلولههایی به اندازه یک فندق بر میداریم و با دست به شکل توت در میآوریم و سپس داخل شکر میغلطانیم. یک خلال پسته در انتهای هر یک از آنها فرو میکنیم. میتوانیم آنها را تخت باز کنیم و داخل آن مقداری شکلات و یا مغز بگذاریم و آن را بسته و داخل خاک قند بغلطانیم.
- منبع :پارسه گرد
برچسب ها :آشپزی ، آموزش آشپزی ، آموزش انواع شیرینی برای عید نوروز ، آموزش پخت شیرینی توت ، آموزش شیرنی توت مخصوص عید نوروز ، آموزش شیرینی ، آموزش شیرینی توت ، آموزش شیرینی در خانه ، آموزش شیرینی مخصوص عید ، آموزش شیرینی مخصوص عید نوروز ، اموزش شیرینی پزی ، پخت شیرنی توت ، پخت شیرینی توت ، پخت شیرینی مخصوص اعیاد ، پخت شیرینی مخصوص عید ، تهیه شیرینی توت ، دستور پخت شیرینی توت ، روش پخت شیرینی توت ، سایت پارسه گرد ، شیرینی ، طرز پخت شیرینی توت ، طرز تهیه شیرینی توت ، گل بانو ، گلبانو ، مواد اولیه شیرینی توت ، هنر های خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0