طرز تهیه پیتزا گوشت و سیب زمینی/ آشپزی

پیتزا گوشت و سیب زمینی
مواد لازم | مقدار | |
1 | خمیرپیتزا | ١٠٠ گرم |
2 | پنیر پیتزا | ١۵٠ گرم |
3 | گوشت چرخ شده | 100 گرم |
4 | پیاز | ٢ عدد |
5 | سیب زمینی | ٢ عدد کوچک |
6 | قارچ | ١٠٠ گرم |
7 | سس گوجه فرنگی | ١ قاشق |
8 | فلفل دلمه ای | ١ عدد |
9 | نمک و آویشن و فلفل | به مقدار لازم |
روش پخت
- خمیر را طبق دستور گفته شده پهن کرده و سس را روی سطح خمیر می مالیم.گوشت چرخ شده را با پیاز کمی تفت داده و رب و نمک و فلفل را به آن می افزاییم و کنار می گذاریم تا کمی خنک شود. سیب زمینی را به قطعات ریز خرد کرده و در روغن سرخ می کنیم. سیب زمینی سرخ شده و گوشت تفت داده شده را روی خمیر پیتزا ریخته سپس قارچ و فلفل دلمه ای را تکه تکه کرده و روی آنها می چینیم. در انتها سطح روی پیتزا را از پنیر پوشانده و به مدت ٧٠ دقیقه با درجه حرارت ملایم داخل فر قرار می دهیم.
منبع:پنجاه چهل
برچسب ها :آشپزی ، آموزش آشپزی ، آموزش انواع پیتزا ، آموزش پیتزا گوشت و سیب زمینی ، اشپزی ، پخت پیتزا گوشت و سیب زمینی ، پیتزا ، پیتزا گوشت و سیب زمینی ، تهیه پیتزا گوشت و سیب زمینی ، دستور پخت پیتزا گوشت و سیب زمینی ، روش پخت پیتزا گوشت و سیب زمینی ، روش تهیه پیتزا گوشت و سیب زمینی ، سایت پنجاه چهل ، طرز پخت پیتزا گوشت و سیب زمینی ، طرز تهیه پیتزا گوشت و سیب زمینی ، گل بانو ، گلبانو ، نحوه پخت پیتزا گوشت و سیب زمینی ، هنر های خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0