مواد لازم | مقدار | |
1 | خمیرپیتزا | ١٠٠ گرم |
2 | پنیر پیتزا | ١۵٠ گرم |
3 | گوشت چرخ شده | 100 گرم |
4 | پیاز | ٢ عدد |
5 | سیب زمینی | ٢ عدد کوچک |
6 | قارچ | ١٠٠ گرم |
7 | سس گوجه فرنگی | ١ قاشق |
8 | فلفل دلمه ای | ١ عدد |
9 | نمک و آویشن و فلفل | به مقدار لازم |
روش پخت
- خمیر را طبق دستور گفته شده پهن کرده و سس را روی سطح خمیر می مالیم.گوشت چرخ شده را با پیاز کمی تفت داده و رب و نمک و فلفل را به آن می افزاییم و کنار می گذاریم تا کمی خنک شود. سیب زمینی را به قطعات ریز خرد کرده و در روغن سرخ می کنیم. سیب زمینی سرخ شده و گوشت تفت داده شده را روی خمیر پیتزا ریخته سپس قارچ و فلفل دلمه ای را تکه تکه کرده و روی آنها می چینیم. در انتها سطح روی پیتزا را از پنیر پوشانده و به مدت ٧٠ دقیقه با درجه حرارت ملایم داخل فر قرار می دهیم.
منبع:پنجاه چهل