مواد لازم | مقدار | |
1 | ران یا سینه مرغ | ٢ قطعه |
2 | فلفل دلمه ای | ٨ عدد |
3 | سوسیس | ۴ عدد |
4 | پیاز | ١ عدد |
5 | جعفری خرد شده | ١ پیمانه |
6 | ذرت پخته شده | نصف پیمانه |
7 | پنیر پیتزای رنده شده | 1 پیمانه |
8 | سس گوجه فرنگی | به مقدار لازم |
9 | نمک، فلفل، روغن | به مقدار لازم |
طرز تهیه
- پیاز را خرد کرده و در روغن سرخ نمایید.
- قطعات مرغ را نیز پخته و ریز خرد کنید و همراه سوسیس ریز شده و جعفری و نمک و ادویه به پیاز داغ اضافه کرده و سرخ کنید.
- فلفل سبزها را شسته و در آن را به طوری که کاملاً جدا نگردد ببرید. در حدی باشد که بتوان درب را باز کرده و مواد را داخل دلمه ریخت. تخمهای درون فلفل را دور ریخته و درون آن را با مخلوط مرغ پر کنید سپس روی مخلوط را پنیر پیتزا بپاشید و فلفلها را درون سینی فر گذاشته و با حرارت ملایم بپزید. همچنین می توانید فلفلها را درون قابلمه گذاشته و با حرارت بسیار کم پخته تا پنیر آنها کاملاً باز شود.
- پس از پخت، فلفلها را درون ظرفی مناسب ریخته و با سس گوجه فرنگی سرو نمایید.