د لازم | مقدار | |
1 | سینه مرغ بدون استخوان | ٢ عدد |
2 | آرد ذرت | 1 قاشق غذاخوری |
3 | فلفل سبز و قرمز خلال شده | ١ لیوان |
4 | سویا سس | ٢ تا ٣ قاشق |
5 | پیازچه خرد شده | نصف لیوان |
6 | کره | ۵٠ گرم |
7 | روغن | به مقدار لازم |
8 | ادویه و نمک و فلفل | به مقدار لازم |
روش پخت
- سینه مرغ را خلال کرده به اندازه کلفتی انگشت کوچک و در ماهی تابه همراه با کره تفت می دهیم فلفل را به مرغ افزوده و هم می زنیم تا حدی که نرم شود سپس پیازچه ها را با نمک افزوده و تفت می دهیم. سویا سس را ریخته و با تمام موادمان خوب مخلوط می کنیم. در ظرفی جدا آرد ذرت را در کمی آب سرد حل کرده و داخل قابلمه ریخته و هم می زنیم بعد از چند جوش غذا حاضر است.
- منبع:پنجاه چهل