مواد لازم | مقدار | |
1 | گوشت راسته گوسفند | 1 کیلو |
2 | پیاز | ٢ عدد بزرگ |
3 | روغن زیتون | ٣ قاشق سوپخوری |
4 | ماست | ٢ قاشق |
5 | روغن | به مقدار لازم |
6 | زعفران | به مقدار لازم |
7 | نمک، ادویه و فلفل | به مقدار لازم |
طرز تهیه
- گوشت راسته را پس از پاک کردن به ورقه های نازکی به قطر 1 سانتی متر برش می دهیم و در پیاز خرد شده، روغن زیتون، ماست، نمک و فلفل و زعفران خوابانده تا گوشت کاملا نرم شود. در صورت تمایل می توانید از ١ قاشق چایخوری آبلیمو نیز استفاده نمائید سپس تکه های گوشت را به سیخ کشیده و روی تخته ای می کوبیم سپس با برس روی آنها کره می مالیم و کباب می کنیم.
- منبع:پنجاه چهل