کد خبر : 4381
تاریخ انتشار : جمعه 27 دی 1392 - 22:42
طرز تهیه کباب برگ/ آشپزی

گوشت راسته را پس از پاک کردن به ورقه های نازکی به قطر 1 سانتی متر برش می دهیم و در پیاز خرد شده، روغن زیتون، ماست، نمک و فلفل و زعفران خوابانده تا گوشت کاملا نرم شود.
مواد لازم | مقدار | |
1 | گوشت راسته گوسفند | 1 کیلو |
2 | پیاز | ٢ عدد بزرگ |
3 | روغن زیتون | ٣ قاشق سوپخوری |
4 | ماست | ٢ قاشق |
5 | روغن | به مقدار لازم |
6 | زعفران | به مقدار لازم |
7 | نمک، ادویه و فلفل | به مقدار لازم |
طرز تهیه
- گوشت راسته را پس از پاک کردن به ورقه های نازکی به قطر 1 سانتی متر برش می دهیم و در پیاز خرد شده، روغن زیتون، ماست، نمک و فلفل و زعفران خوابانده تا گوشت کاملا نرم شود. در صورت تمایل می توانید از ١ قاشق چایخوری آبلیمو نیز استفاده نمائید سپس تکه های گوشت را به سیخ کشیده و روی تخته ای می کوبیم سپس با برس روی آنها کره می مالیم و کباب می کنیم.
- منبع:پنجاه چهل
برچسب ها :آموزش آشپزی ، آموزش انواع کباب ، آموزش انواع کباب ایرانی ، آموزش پخت کباب برگ ، آموزش کباب برگ ، اشپزی ، ایرانی ، تهیه کباب برگ ، دستور پخت کباب برگ ، دستور تهیه کباب برگ ، روش پخت کباب برگ ، روش تهیه کباب برگ ، سایت پنجاه چهل ، طرز تهیه کباب برگ ، غذا ، کباب ، گل بانو ، گلبانو ، مواد اولیه کباب برگ ، هنر های خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0