کد خبر : 4362
تاریخ انتشار : جمعه 27 دی 1392 - 18:49
طرز تهیه کباب تابه ای/ آشپزی

مواد لازم مقدار 1 گوشت چرخ کرده نیم کیلو 2 پیاز ٢ عدد 3 رب گوجه ٣ قاشق 4 گوجه فرنگی ٢ عدد بزرگ 5 روغن به مقدار لازم 6 نمک و ادویه و فلفل به مقدار لازم طرز تهیه ابتدا پیازها را رنده می کنیم و به همراه گوشت و نمک و ادویه،
مواد لازم | مقدار | |
1 | گوشت چرخ کرده | نیم کیلو |
2 | پیاز | ٢ عدد |
3 | رب گوجه | ٣ قاشق |
4 | گوجه فرنگی | ٢ عدد بزرگ |
5 | روغن | به مقدار لازم |
6 | نمک و ادویه و فلفل | به مقدار لازم |
طرز تهیه
- ابتدا پیازها را رنده می کنیم و به همراه گوشت و نمک و ادویه، خوب ورز می دهیم سپس روغن را داخل تابه ای ریخته و داغ می کنیم سپس گوشت را با کف دست داخل تابه پهن می کنیم و درب تابه را می گذاریم تا با حرارت ملایم سرخ شود سپس گوشت را برش می دهیم و دو طرف آنرا سرخ می کنیم. بعد از آن رب گوجه فرنگی را داخل ٢ الی ٣ قاشق آب حل می کنیم و داخل تابه می ریزیم و گوجه فرنگی ها را نیز حلقه حلقه کرده و دور کباب می گذاریم. برای خوش طعم شدن کباب از چند فلفل سبز نیز استفاده می کنیم. این کباب خوش طعم را می توانید به همراه برنج یا نان سرو نمود.
- :منبع:پنجاه چهل
برچسب ها :آشپزی ، آموزش آشپزی ، آموزش انواع کباب ، آموزش پخت کباب تابه ای ، اشپزی ، ایرانی ، تهیه کباب تابه ای ، دستور پخت کباب تابه ای ، دستور تهیه کباب تابه ای ، روش پخت کباب تابه ای ، سایت پنجاه چهل ، طرز تهیه کباب تابه ای ، کباب ، کباب تابه ای ، گل بانو ، گلبانو ، مراحل پخت کباب تابه ای ، مواد اولیه کباب تابه ای ، نحوه پخت کباب تابه ای ، هنر های خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0