طرز تهیه کباب قفقازی/ آشپزی

 

مواد لازم مقدار
1 ‏گوشت فیله یا راسته گوساله ١ ‏کیلو
2 گوجه به مقدار لازم
3 ‏روغن زیتون ٢ ‏قاشق
4 پیاز ٣ ‏عدد
5  ماست ٢ ‏قاشق
6 فلفل دلمه ای ٢ ‏عدد
7 ‏زعفران به مقدار لازم
8 نمک و ادویه و فلفل به مقدار لازم  

 

 

 

طرز تهیه

  1. ‏گوشت را به قطعات کوچکی برش داده و داخل مخلوط آب، پیاز، زعفران، نمک، فلفل، روغن زیتون و ماست به مدت 3 ‏الی 4 ‏ساعت می خوابانیم سپس آنرا ‏همراه گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای به صورت یکی در میان به سیخ کشیده و روی منقل یا اجاق کباب می نماییم.

منبع:پنجاه چهل

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی را وارد نمایید *

Previous post طرز تهیه ‏کباب بلغاری/آشپزی
Next post طرز تهیه ‏کباب تابه ای/ آشپزی