کد خبر : 4342
تاریخ انتشار : پنجشنبه 26 دی 1392 - 22:10
طرز تهیه کباب ترش/ آشپری

مواد لازم مقدار 1 گوشت گوسفند نیم کیلو 2 آب غوره نصف استکان 3 زیتون سبز ١ پیمانه 4 روغن زیتون به مقدار لازم 5 دارچین ١ قاشق غذاخوری 6 زعفران ١ قاشق چایخوری 7 آب ١ لیوان 8 نمک، فلفل، ادویه به مقدار لازم طرز تهیه گوشت را به عرض نیم
مواد لازم | مقدار | |
1 | گوشت گوسفند | نیم کیلو |
2 | آب غوره | نصف استکان |
3 | زیتون سبز | ١ پیمانه |
4 | روغن زیتون | به مقدار لازم |
5 | دارچین | ١ قاشق غذاخوری |
6 | زعفران | ١ قاشق چایخوری |
7 | آب | ١ لیوان |
8 | نمک، فلفل، ادویه | به مقدار لازم |
طرز تهیه
- گوشت را به عرض نیم سانتی متر برش می دهیم و در روغن زیتون سرخ می کنیم. باقی مواد را کم کم به گوشت اضافه کرده و مرتب به هم می زنیم سپس آنرا روی حرارت ملایم قرار داده تا گوشت بپزد وقتی که آب غذا تمام شد آن را در ظرف مناسبی ریخته و با زیتون لیموترش تزیین نمایید.
- منبع:پنجاه چهل
برچسب ها :آشپزی ، آموزش آشپزی ، آموزش پخت انواع کباب ، آموزش پخت کباب ترش ، اشپزی ، اصول اولیه پخت کباب ترش ، ایرانی ، دستور پخت کباب ترش ، دستور غذایی کباب ترش ، روش پخت کباب ترش ، سایت پنجاه چهل ، طرز تهیه کباب ، طرز تهیه کباب ترش ، غذا ، کباب ، کباب ترش ، گل بانو ، گلبانو ، مواد اولیه پخت کباب ترش ، نحوه پخت کباب ، نحوه پخت کباب ترش ، هنر های خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0