طرز تهیه آش شله قلمکار/ آشپزی

1378367287

مواد لازم مقدار
1 ‏گوشت بدون استخوان نیم کیلو
2 سبزی آش ١ ‏کیلو
3 ‏نخود ٢ ‏پیمانه
4 لوبیا ٢ ‏پیمانه
5 ‏عدس ٢ ‏پیمانه
6 زردچوبه ٦ ‏قاشق غذاخوری
7 پیاز ٢ ‏عدد
8 نمک و فلفل و روغن به مقدار کافی

 

 

 

روش پخت

  1. ‏گوشت را داخل قابلمه ای به همراه نخود و لوبیا و عدس و یک عدد پیاز خلالی شده می پزیم. وقتی گوشت و حبوبات کمی پخته شد سبزی آش را نیز می افزاییم. پیاز دیگری را در روغن سرخ نموده و زردچوبه را با آن تفت می دهیم. سپس پیاز سرخ شده را به همراه نمک و فلفل داخل آش می ریزیم. وقتی آش غلیظ شد آن را در ظرفی کشیده و روی آن را با پیاز داغ و نعنا داغ تزئین می کنیم.
  2. منبع:پنجاه چهل

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی را وارد نمایید *

Previous post آموزش پخت ‏کباب ختن/آشپزی
Next post طرز تهیه آش جو/ آشپزی