مواد لازم | مقدار | |
1 | گوشت بدون استخوان | نیم کیلو |
2 | سبزی آش | ١ کیلو |
3 | نخود | ٢ پیمانه |
4 | لوبیا | ٢ پیمانه |
5 | عدس | ٢ پیمانه |
6 | زردچوبه | ٦ قاشق غذاخوری |
7 | پیاز | ٢ عدد |
8 | نمک و فلفل و روغن | به مقدار کافی |
روش پخت
- گوشت را داخل قابلمه ای به همراه نخود و لوبیا و عدس و یک عدد پیاز خلالی شده می پزیم. وقتی گوشت و حبوبات کمی پخته شد سبزی آش را نیز می افزاییم. پیاز دیگری را در روغن سرخ نموده و زردچوبه را با آن تفت می دهیم. سپس پیاز سرخ شده را به همراه نمک و فلفل داخل آش می ریزیم. وقتی آش غلیظ شد آن را در ظرفی کشیده و روی آن را با پیاز داغ و نعنا داغ تزئین می کنیم.
- منبع:پنجاه چهل