کد خبر : 4330
تاریخ انتشار : پنجشنبه 26 دی 1392 - 20:50
طرز تهیه آش شله قلمکار/ آشپزی

طرز تهیه آش شله قلمکار
مواد لازم | مقدار | |
1 | گوشت بدون استخوان | نیم کیلو |
2 | سبزی آش | ١ کیلو |
3 | نخود | ٢ پیمانه |
4 | لوبیا | ٢ پیمانه |
5 | عدس | ٢ پیمانه |
6 | زردچوبه | ٦ قاشق غذاخوری |
7 | پیاز | ٢ عدد |
8 | نمک و فلفل و روغن | به مقدار کافی |
روش پخت
- گوشت را داخل قابلمه ای به همراه نخود و لوبیا و عدس و یک عدد پیاز خلالی شده می پزیم. وقتی گوشت و حبوبات کمی پخته شد سبزی آش را نیز می افزاییم. پیاز دیگری را در روغن سرخ نموده و زردچوبه را با آن تفت می دهیم. سپس پیاز سرخ شده را به همراه نمک و فلفل داخل آش می ریزیم. وقتی آش غلیظ شد آن را در ظرفی کشیده و روی آن را با پیاز داغ و نعنا داغ تزئین می کنیم.
- منبع:پنجاه چهل
برچسب ها :آش شله قلمکار ، آشپزی ، آموزش آشپزی ، آموزش پخت آش شله قلمکار ، آموزش پخت انواع آش ، اصول اولیه پخت آش شله قلمکار ، ایرانی ، دستور پخت آش شله قلمکار ، روش پخت آش شله قلمکار ، روش تهیه آش شله قلمکار ، سایت پنجاه چهل ، طرز تهیه آش شله قلمکار ، غذا ، گل بانو ، گلبانو ، مواد اولیه آش شله قلمکار ، مواد لازم برای تهیه آش شله قلمکار ، نحوه پخت آش شله قلمکار ، هنر های خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0