کد خبر : 4307
تاریخ انتشار : پنجشنبه 26 دی 1392 - 18:09
طرز تهیه آش ماش/ آشپزی
طرز تهیه آش ماش
مواد لازم | مقدار | |
1 | برنج | ١ پیمانه |
2 | ماش | ٣٠٠ گرم |
3 | سبزی آش | ٧٩٠ گرم |
4 | سیر | ٢ حبه |
5 | پیاز | ٢ عدد |
6 | نعنا خشک | ١ پیمانه |
7 | نمک و فلفل | به مقدار لازم |
8 | زردچوبه | ١ قاشق غذاخوری |
روش پخت
- ماش و برنج را با هم پخته و وقتی کاملا پخته شدند سبزی آش را به آنها می افزاییم. پیازها را جداگانه سرخ نموده و نعنا را داخل آن می ریزیم.
- بعد از ٢ الی ٧ دقیقه شعله را کم کرده و سیر خرد شده را همراه با زردچوبه و نمک و فلفل داخل آش می ریزیم و می گذاریم آش جا بیفتد. وقتی غلظت آش به حد مورد نظر رسید غذا آماده سرو می باشد.
- منبع:پنجاه چهل
برچسب ها :آش بدون گوشت ، آش ماش ، آش مخصوص فصل سرما ، آشپزی ، آموزش آش با ماش ، آموزش آش ماش ، آموزش آشپزی ، آموزش پخت آش ماش ، آموزش پخت انواع آش ، اشپزی ، ایرانی ، پخت آش ، تهیه آش ماش ، دستور پخت آش ماش ، دستور تهیه آش ماش ، روش پخت آش ماش ، سایت پنجاه چهل ، طرز تهیه آش ماش ، غذا ، گل بانو ، گلبانو ، نحوه پخت آش ماش ، هنر های خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0