طرز تهیه آش ماش/ آشپزی

 

 

 

مواد لازم مقدار
1 ‏برنج ١ ‏پیمانه
2 ماش ٣٠٠ ‏گرم
3 سبزی  آش ٧٩٠ ‏گرم
4 سیر ٢ ‏حبه
5 ‏پیاز  ٢ ‏عدد
6 نعنا خشک ١ ‏پیمانه
7 ‏نمک و فلفل به مقدار لازم
8 زردچوبه ١  ‏قاشق غذاخوری

 

 

 

‏روش پخت

  1. ‏ماش و برنج را با هم پخته و وقتی کاملا پخته شدند سبزی آش را به آنها می افزاییم. پیازها را جداگانه سرخ نموده و نعنا را داخل آن می ریزیم.
  2. بعد از ٢ ‏الی ٧ ‏دقیقه شعله را کم کرده و سیر خرد شده را همراه با زردچوبه و نمک و فلفل داخل آش می ریزیم و می گذاریم آش جا بیفتد. وقتی غلظت آش به حد مورد نظر رسید غذا آماده سرو می باشد.
  3. منبع:پنجاه چهل

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی را وارد نمایید *

Previous post طرز تهیه آش شلغم / آشپزی
Next post طرز تهیه آش سماق/ آشپزی