روش برشته کرن مرغ برای شب عید/ غذای مخصوص شب عید

دوباره مقداری از سس آبلیمو روی تمام سطح مرغ بریزید و مرغ را به سیخ جوجه گردان دستگاه فر بکشید و داحخل محل مخصوص قرار دهید.
شعله گریل را روشن کنید و سیخ را در حالت گردان تنظیم کنید.
گل بانو:اگر هوس مرغ بریان کرده اید و دوست دارید به جای رفتن به رستوران، خودتان یک مرغ بریان و برشته خوشمزه درست کنید،به ویژه اگر قصد دارید برای شب عید نوروز سال ۱۳۹3 با یک مرغ بریان خوشمزه از میهمانانتان پذیرایی کنید با ما همراه باشد تا طرز تهیه مرغ بریان در فر را به شما آموزش دهیم…
مواد لازم برای ۴ نفر
مرغ درسته ۱ عدد متوسط
– زعفران دم کردن مقداری
– آبلیمو ۱ استکان
– کره ۵۰ گرم
– سیر ۲-۳ حبه
– گوجه فرنگی ۱ عدد متوسط
– فلفل دلمه ای ۱ عدد متوسط
– ادویه طعم دهنده به مقدار لازم
– نمک به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا فر را با حداکثر دما روشن کنید و بگذارید داخل فر کاملاً داغ شود.
مرغ را بشوئید. درون شکم مرغ را خالی و تمیز کنید و ۱۵ دقیقه داخل آب نسبتاً گرم قرار دهید تا خونابه داخل مرغ کاملاً خارج شود. بعد گردن و قسمتهای اضافی سر بال مرغ را با قیچی بچینید.
رعفران، ادویه و آبلیمو را با هم مخلوط کنید و هم بزنید تا سس یکدستی حاصل شود. مرغ را از آب در بیاورید و داخل سبد بگذارید تا آب آن چیده شود. دقت کنید که مرغ کاملاً خشک شود.
تمام سطح مرغ و داخل شکم آنرا با نمک آغشته کنید و بعد با قلمو سطح و شکم مرغ را با سس آبلیمو بپوشانید. این کار را چند مرتبه تکرار کنید تا رنگ و بوی مرغ کاملاً عوض شود.
مرغ مزه دار شده را ۱۰ دقیقه داخل یخچال بگذارید و در این مدت چندین مرتبه از سس آبلیمو روی تمام سطح مرغ و داخل شکم آن بریزید.
گوجه را به دو نیم تقسیم کنید و فلفل دلمه ای و سیر را به قطعات درشت خرد کنید و در داخل شکم مرغ قرار دهید. دو ران مرغ را از قسمت پایین پایش روی هم قرار داده و بهتر است که ببنیدید.
دوباره مقداری از سس آبلیمو روی تمام سطح مرغ بریزید و مرغ را به سیخ جوجه گردان دستگاه فر بکشید و داحخل محل مخصوص قرار دهید.
شعله گریل را روشن کنید و سیخ را در حالت گردان تنظیم کنید.
منبع:تکناز
برچسب ها :آشپزی ، آموزش آشپزی ، آموزش پخت غذای مخصوص سال نو ، ایرانی ، پخت مرغ ، دستور برشته کردن مرغ ، روش برشته کرن مرغ برای شب عید ، روش پخت مرغ برشته غذای مخصوص شب عید ، سایت تکناز ، طرز تهیه غذای مخصوص شب سال نو ، طرز تهیه مرغ برشته ، غذا ، غذای مخصوص شب عید ، گل بانو ، گلبانو ، مواد لازم برای پخت مرغ برشته ، نحوه برشته کردن مرغ ، هنر های خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0