گل بانو:مواد اولیه:
آرد برنج 500 گرم
آرد نول | یک و نیم کیلوگرم |
روغن جامد | یک کیلوگرم |
تخممرغ | دو عدد |
زرده تخممرغ | شش عدد |
پودر قند | 750 گرم |
وانیل | یک قاشق چایخوری |
شیر | نصف پیمانه |
ماست | نصف پیمانه |
بیکینگپودر | یک قاشق چایخوری |
طرز تهیه:
* روغن را آب کرده سپس به همراه پودر قند، بیکینگپودر و وانیل با همزن میزنیم تا حجم بگیرد، سپس تخممرغها را با زرده در کاسهای خوب مخلوط میکنیم و به تدریج به مواد زده شده میافزاییم.
* بعد شیر و ماست را افزوده و مخلوط میکنیم.
* در آخر هر دو آرد را با هم مخلوط کرده داخل مواد میریزیم تا خمیری حاصل شود که به دست نچسبد.
* خمیر را با نایلون پوشانده و دو ساعت استراحت میدهیم.
* سپس از چرخ دستی مخصوص شیرینیپزی عبور داده و در سینی فر میچینیم و در فر از قبل گرم شده با حرارت 175 درجه سانتیگراد به مدت 10 تا 15 دقیقه میپزیم.
منبع:آکا