طرز تهیه شیرینی چرخی/ شیرینی مخصوص عید

گل بانو:مواد اولیه: آرد برنج 500 گرم آرد نول یک و نیم کیلوگرم روغن جامد یک کیلوگرم تخممرغ دو عدد زرده تخممرغ شش عدد پودر قند 750 گرم وانیل یک قاشق چایخوری شیر نصف پیمانه ماست نصف پیمانه بیکینگپودر یک قاشق چایخوری طرز تهیه:
گل بانو:مواد اولیه:
آرد برنج 500 گرم
آرد نول | یک و نیم کیلوگرم |
روغن جامد | یک کیلوگرم |
تخممرغ | دو عدد |
زرده تخممرغ | شش عدد |
پودر قند | 750 گرم |
وانیل | یک قاشق چایخوری |
شیر | نصف پیمانه |
ماست | نصف پیمانه |
بیکینگپودر | یک قاشق چایخوری |
طرز تهیه:
* روغن را آب کرده سپس به همراه پودر قند، بیکینگپودر و وانیل با همزن میزنیم تا حجم بگیرد، سپس تخممرغها را با زرده در کاسهای خوب مخلوط میکنیم و به تدریج به مواد زده شده میافزاییم.
* بعد شیر و ماست را افزوده و مخلوط میکنیم.
* در آخر هر دو آرد را با هم مخلوط کرده داخل مواد میریزیم تا خمیری حاصل شود که به دست نچسبد.
* خمیر را با نایلون پوشانده و دو ساعت استراحت میدهیم.
* سپس از چرخ دستی مخصوص شیرینیپزی عبور داده و در سینی فر میچینیم و در فر از قبل گرم شده با حرارت 175 درجه سانتیگراد به مدت 10 تا 15 دقیقه میپزیم.
منبع:آکا
برچسب ها :آشپزی ، آموزش آشپزی ، آموزش شیرینی پزی ، آموزش شیرینی پزی گل بانو ، آموزش شیرینی چرخی ، آموزش شیرینی مخصوص عید ، آموزش شیرینی ویژه نوروز ، اشپزی ، ایرانی ، پخت شیرینی چرخی ، دستور پخت شیرینی چرخی ، دستور تهیه شیرینی چرخی ، روش آماده سازی مواد برای پخت شیرینی چرخی ، روش پخت شیرینی چرخی ، سایت آکا ، شیرینی ، شیرینی چرخی ، طرز تهیه شیرینی چرخی شیرینی مخصوص عید ، گل بانو ، گلبانو ، مواد لازم برای تهیه شیرینی چرخی ، نحوه پخت شیرینی چرخی ، هنر های خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0