طرز تهیه شیرینی چرخی/ شیرینی مخصوص عید

20131715155110a

گل بانو:مواد اولیه:

آرد برنج                  500 گرم

 آرد نول   یک و نیم کیلوگرم
 روغن جامد   یک کیلوگرم
 تخم‌مرغ   دو عدد
 زرده تخم‌مرغ   شش عدد
 پودر قند   750 گرم
 وانیل   یک قاشق چای‌خوری
 شیر   نصف پیمانه
 ماست   نصف پیمانه
 بیکینگ‌پودر   یک قاشق چای‌خوری

 

طرز تهیه:

* روغن را آب کرده سپس به همراه پودر قند، بیکینگ‌پودر و وانیل با همزن می‌زنیم تا حجم بگیرد، سپس تخم‌مرغ‌ها را با زرده در کاسه‌ای خوب مخلوط می‌کنیم و به تدریج به مواد زده شده می‌افزاییم.

* بعد شیر و ماست را افزوده و مخلوط می‌کنیم.

* در آخر هر دو آرد را با هم مخلوط کرده داخل مواد می‌ریزیم تا خمیری حاصل شود که به دست نچسبد.

* خمیر را با نایلون پوشانده و دو ساعت استراحت می‌دهیم.

* سپس از چرخ دستی مخصوص شیرینی‌پزی عبور داده و در سینی فر می‌چینیم و در فر از قبل گرم شده با حرارت 175 درجه سانتی‌گراد به مدت 10 تا 15 دقیقه می‌پزیم.

منبع:آکا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی را وارد نمایید *

Previous post طرز تهیه نخودی قل‌قلی/ شیرینی مخصوص عید
Next post آموزش بافت گل/ قلاب بافی