گل بانو: این پیتزا علاوه بر این که رژیمی بوده برای بیماران قبلی هم بسیار مناسب می باشد.
بیماران قلبی هم میتوانند پیتزا بخورند، اما باید در تهیه مواد اولیه دقت بیشتری داشته باشند. در تهیهی این پیتزا از پورهی سیب زمینی شیرین بیشتر از سس قرمز استفاده میکنند.
مواد لازم :
خمیر پیتزا : 1 عدد بزرگ (30 سانتی متر)*
پورهی سیب زمینی شیرین : 1 فنجان
پنیر موزارلا کم چرب : نصف فنجان
سینهی مرغ پخته و خرد شده : 1 عدد
پیاز قرمز نگینی شده : یک چهارم فنجان
فلفل دلمهای قرمز نگینی شده : 1 عدد
یا 2 عدد خمیر کوچک تهیه شده از گندم کامل
_ فر را روشن کنید (درجهی 220 سانتیگراد) تا داغ شود.
_ پورهی سیب زمینی شیرین را روی خمیر پیتزا پهن کنید.
_ روی آنرا با پنیر، پیاز نگینی شده، فلفل دلمهای و مرغ تکه تکه شده بپوشانید.
_ پیتزا را به مدت 10 دقیقه داخل فر که از قبل روشن کردهاید قرار دهید تا پنیر آن کاملاً طلایی شود.
_ پیتزا را از فر در آورده و تقسیم کنید و با سالاد فصل سرو کنید.
منبع:سایت قاره