پخت پیتزایی آسان برای بیماران قلبی/ آشپزی

این پیتزا علاوه بر این که رژیمی بوده برای بیماران قبلی هم بسیار مناسب می باشد.
گل بانو: این پیتزا علاوه بر این که رژیمی بوده برای بیماران قبلی هم بسیار مناسب می باشد.
بیماران قلبی هم میتوانند پیتزا بخورند، اما باید در تهیه مواد اولیه دقت بیشتری داشته باشند. در تهیهی این پیتزا از پورهی سیب زمینی شیرین بیشتر از سس قرمز استفاده میکنند.
مواد لازم :
خمیر پیتزا : 1 عدد بزرگ (30 سانتی متر)*
پورهی سیب زمینی شیرین : 1 فنجان
پنیر موزارلا کم چرب : نصف فنجان
سینهی مرغ پخته و خرد شده : 1 عدد
پیاز قرمز نگینی شده : یک چهارم فنجان
فلفل دلمهای قرمز نگینی شده : 1 عدد
یا 2 عدد خمیر کوچک تهیه شده از گندم کامل
_ فر را روشن کنید (درجهی 220 سانتیگراد) تا داغ شود.
_ پورهی سیب زمینی شیرین را روی خمیر پیتزا پهن کنید.
_ روی آنرا با پنیر، پیاز نگینی شده، فلفل دلمهای و مرغ تکه تکه شده بپوشانید.
_ پیتزا را به مدت 10 دقیقه داخل فر که از قبل روشن کردهاید قرار دهید تا پنیر آن کاملاً طلایی شود.
_ پیتزا را از فر در آورده و تقسیم کنید و با سالاد فصل سرو کنید.
منبع:سایت قاره
برچسب ها :آشپزی ، آموزش آشپزی ، آموزش پخت انواع پیتزا ، آموزش پخت پیتزا برای بیماران قلبی ، آموزش پخت پیتزا رژیمی ، آموزش پیتزا رژیمی ، پخت پیتزایی آسان برای بیماران قلبی ، پیتزا ، دستور پخت پیتزا رژیمی ، سایت قاره ، طرز تهیه پیتزا ، طرز تهیه پیتزا رژیمی ، گل بانو ، مواد لازم برای تهیه پیتزا رژیمی ، نحوه پخت پیتزا رژیمی ، هنر های خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0