طرز تهیه ی كو‌كو فسنجان /آشپزی

52182_640

مواد لازم :

 گردو 200 گرم
 رب انار و رب گوجه فرنگی  از هر کدام دو قاشق غذاخوري
 تره، جعفري و گشنيز دو پيمانه
 تخم‌ مرغ  سه عدد
 آبغوره  سه قاشق غذاخوري
نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم

طرز تهيه :
گردو را آسياب كرده همراه با رب انار، رب گوجه‌فرنگي، آبغوره، نمك و زردچوبه كمي تفت دهيد، سپس دو ليوان آب به آن بيفزاييد تا با حرارت كم بجوشد.
در حين جوشيدن به تدريج آب سرد را اضافه كنيد. سبزي را خردكرده و با تخم‌مرغ بزنيد و با دو عدد گردوي خردشده همراه با نمك، فلفل و زردچوبه در تابه سرخ كنيد.
در انتها وقتي گردو غليظ شد، كوكو را برش زده، داخل قابلمه گذاشته تا به مدت 15 دقيقه بجوشد.

منبع: ایران مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی را وارد نمایید *

Previous post آموزش تصویری ساخت تابلوی گل آفتابگردان /روبان دوزی
Next post مهمترین عوامل در کسب اعتماد به نفس/روان شناسی