طرز تهیه کرپ مرغ ،/آشپزی
تا به حال کرپ مرغ خوردهاید؟ روش تهیه آن آسان است و از نظر تنوع دادن به غذاهای روزانه، غذایی دلچسب و متفاوت محسوب میشود.
تخممرغ: ۳ تا ۴ عدد
آرد سفید: ۱۵۰ گرم
شیر: ۵ ,۱ لیوان
نمک: نصف قاشق چایخوری
روغن: یک قاشق
مواد داخل کرپ
گوشت سینه مرغ: ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم
نخودفرنگی: یک فنجان
ذرت پخته: یک فنجان
هویج رنده شده: یک فنجان
نمک و فلفل: به اندازه لازم
روغن: یک قاشق.
مواد روی کرپ
رب گوجهفرنگی: ۲ قاشق
دارچین و شکر: به میزان لازم
نمک و فلفل: به میزان لازم
پنیر پیتزای رنده شده: یک فنجان.
طرز تهیه
تخممرغها را در ظرفی بشکنید و با چنگال هم بزنید. اضافه کردن آرد را از کم شروع کنید تا مایع کمی غلیظ شود. شیر و نمک را اضافه کنید و خوب هم بزنید. بقیه آرد را در صورتی اضافه کنید که مایع به دست آمده، براحتی از قاشق جدا شود. کمی روغن در تابه بریزید تا چرب شود. با قاشق بزرگی از مواد کرپ در تابه بریزید و با حرکت دادن تابه مواد را به همه جای آن هدایت کنید. مواد خیلی زود بسته میشود. به محض اینکه کرپ بسته شد آن را از تابه خارج کنید، در صورت تمایل میتوانید روی دیگر آن را هم کمی سرخ کنید و آن را برگردانید.
به این ترتیب تمام مواد کرپ را به صورت نان لواش نازک درآورید و آماده کنید.
مرغ را بپزید و خرد کنید. سپس هویج رنده شده، نخودفرنگی و ذرت پخته شده را در کمی روغن تفت دهید. نمک و فلفل را اضافه کنید و بگذارید خنک شود.
در مرحله بعد، مواد را با قاشق روی کرپ ریخته و به آرامی آنها را رول کنید. به همین ترتیب تمام مواد را روی کرپها بریزید و سپس رولها را در ظرف مناسب بگذارید.
فر را از قبل با درجه حرارت ۱۷۰ سانتیگراد گرم کنید و مواد را به مدت ده دقیقه در فر قرار دهید. میتوانید روی رولهای کرپ را کمی چرب کنید و تا زمانی که طلایی رنگ شده در فر نگه دارید و بعد آنها را خارج کنید و در ظرف مناسبی بچینید.
بعد از خنک شدن آنها را برش حلقهای بزنید و به صورت لقمهای در آورید.
برای روی کرپها دو قاشق رب گوجه را با کمی روغن تفت دهید و به آن مقداری نمک، فلفل، دارچین و شکر اضافه کنید و تفت دهید.
بعد از برش کرپها روی آنها سس بریزید و سرو کنید. در ضمن پنیر پیتزا را در صورت تمایل میتوانید، هنگام تفت دادن مواد داخل کرپ اضافه و بعد کرپها را آماده کنید. در این صورت کرپ شما لذیذتر خواهد شد.
منبع:پرشین وی
برچسب ها :آشپزی ، آموزش ، آموزش پخت کرپ مرغ ، اموزش پخت کرپ مرغ ، انواع غذا بامرغ ، ایرانی ، پخت انواع غذابامرغ ، تهیه کرپ مرغ ، خوشمزه ، دستور پخت انواع غذا بامرغ ، دستور پخت کرپ مرغ ، روش تهیه کرپ مرغ ، سایت پرشین وی ، طرز تهیه کرپ مرغ ، غذا ، غذای ایرانی ، گل بانو ، گلبانو ، مواد اولیه برای کرپ مرغ ، نتوع غذایی ، نحوه پخت کرپ ، نحوه پخت کرپ مرغ ، هنر های خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0