پخت کیک انار-ویژه شب یلدا/شیرینی

13851940343مواد لازم برای 5 الی 6نفر:

آرد کیک: 1 پیمانه

تخم مرغ درشت:2 عدد

شکر:سه چهارم پیمانه

آب انار(ترجیحا طبیعی):1 پیمانه

وانیل:یک هشتم قاشق چایخوری

بیکینگ پودر:1 قاشق چایخوری

پودر قند یا خامه جهت تزئین

طرز تهیه:

آرد و بیکینگ پودر رو چندبار با هم الک کنید

در ظرفی دیگر تخم مرغها رو همراه با وانیل خوب هم بزنید تا کف کند13851940685

بعد یک چهارم شکر رو اضافه کنید و هم بزنید و بعد یک چهارم دیگه و هم بزنید و درپایان یک چهارم آخر رو اضافه کنید(یعنی شکر به تدریج اضافه بشه)

 

 

 

آنقدر هم بزنید تا نرم و روان بشه13851940949به تدریج آرد رو اضافه کنید و هم بزنید و درپایان آب انار رو اضافه کنید13851942297من دو قطره رنگ قرمز زدم که خوشرنگ تر بشه13851942742

کف و دیواره های یه قالب 20-١٨سانتی (قالبتون باید کوچیک باشه)و کاغذ روغنی گذاشته مایه رو در آن بریزید.

قالب رو در فری که از قبل گذاشتید گرم بشه در طبقه وسط با درجه ی 180 درجه به مدت 45 دقیقه بذارید تا کیک قهوه ای بشه

 

با استفاده از یک خلال امتحان کنید کیکتون پخته یا نه

اونو از قالب دربیارید و اجازه بدید خنک بشه13851943612میتونید با استفاده از پور قند و دانه های انار اونو تزئین کنید13851944085ا با استفاه از خامه فرم گرفته که با پشت قاشق بهش شکل دادید و دانه های انار تزئینش کنید(یه مدل تزئین بدون ماسوره1385194475013851944953

13851945140منبع:..آشپزيهاي مامانم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی را وارد نمایید *

Previous post آموزش آلاسکای هندونه ای/دسر
Next post طرز تهیه ژله هندونه ای/دسر