پخت کیک انار-ویژه شب یلدا/شیرینی
مواد لازم برای 5 الی 6نفر: آرد کیک: 1 پیمانه تخم مرغ درشت:2 عدد شکر:سه چهارم پیمانه آب انار(ترجیحا طبیعی):1 پیمانه وانیل:یک هشتم قاشق چایخوری بیکینگ پودر:1 قاشق چایخوری پودر قند یا خامه جهت تزئین طرز تهیه: آرد و بیکینگ پودر رو چندبار با هم الک کنید در ظرفی دیگر تخم مرغها رو همراه با
آرد کیک: 1 پیمانه
تخم مرغ درشت:2 عدد
شکر:سه چهارم پیمانه
آب انار(ترجیحا طبیعی):1 پیمانه
وانیل:یک هشتم قاشق چایخوری
بیکینگ پودر:1 قاشق چایخوری
پودر قند یا خامه جهت تزئین
طرز تهیه:
آرد و بیکینگ پودر رو چندبار با هم الک کنید
در ظرفی دیگر تخم مرغها رو همراه با وانیل خوب هم بزنید تا کف کند
بعد یک چهارم شکر رو اضافه کنید و هم بزنید و بعد یک چهارم دیگه و هم بزنید و درپایان یک چهارم آخر رو اضافه کنید(یعنی شکر به تدریج اضافه بشه)
آنقدر هم بزنید تا نرم و روان بشهبه تدریج آرد رو اضافه کنید و هم بزنید و درپایان آب انار رو اضافه کنیدمن دو قطره رنگ قرمز زدم که خوشرنگ تر بشه
کف و دیواره های یه قالب 20-١٨سانتی (قالبتون باید کوچیک باشه)و کاغذ روغنی گذاشته مایه رو در آن بریزید.
قالب رو در فری که از قبل گذاشتید گرم بشه در طبقه وسط با درجه ی 180 درجه به مدت 45 دقیقه بذارید تا کیک قهوه ای بشه
با استفاده از یک خلال امتحان کنید کیکتون پخته یا نه
اونو از قالب دربیارید و اجازه بدید خنک بشهمیتونید با استفاده از پور قند و دانه های انار اونو تزئین کنیدا با استفاه از خامه فرم گرفته که با پشت قاشق بهش شکل دادید و دانه های انار تزئینش کنید(یه مدل تزئین بدون ماسوره
برچسب ها :آشپزی ، آموزش انواع کیک ، آموزش پخت انواع کیک ، آموزش پخت شیرینی ، پخت شیرینی شب یلدا ، پخت کیک ، پخت کیک انار ، پخت کیک انار-ویژه شب یلدا ، روش پخت کیک انار ، سایت ..آشپزيهاي مامانم. ، شب یلدا ، شیرینی مخصوص شب یلدا ، طرز پخت کیک انار ، کیک مخصوص شب یلدا ، گل بانو ، گلبانو ، هنر های خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0