دستور پخت تركــمني پلــو (غذاي محلي تركمن صحرا) /آشپزی
گل بانو:اين غذا به علت نداشتن مرغ و گوشت براي افرادي كه رژيم غذايي خاصي دارند بسيار مناسب بوده … مواد اولیه : برنج يك كيلوگرم بادنجان يك كيلوگرم گوجهفرنگي دو كيلوگرم پياز سفيد بزرگ سه عدد سيبزميني 250 گرم زعفران دمكرده دو قاشق غذاخوري زردچوبه
مواد اولیه :
- برنج يك كيلوگرم
- بادنجان يك كيلوگرم
- گوجهفرنگي دو كيلوگرم
- پياز سفيد بزرگ سه عدد
- سيبزميني 250 گرم
- زعفران دمكرده دو قاشق غذاخوري
- زردچوبه يك قاشق مرباخوري
- نمك به ميزان لازم
- روغن مايع نصف پيمانه
طرز تهيه:
اين غذا به علت نداشتن مرغ و گوشت براي افرادي كه رژيم غذايي خاصي دارند بسيار مناسب بوده و به كساني توصيه ميشود كه غذاهاي نرم و كته دوست دارند چون اين غذا به صورت كته درست ميشود و بسيار نرم و مناسب افراد مسن است. همچنين اين پلو بسيار سريع حاضر شده و در ضمن جزء كمهزينهترين غذاهايي است كه ويتامينها و فيبرهاي لازم را در خود دارد.
ابتدا پيازها را نگيني كرده و سرخ مينماييم. سيبزميني و بادنجانها را نگيني درشت خرد كرده، در روغن تفت ميدهيم. سپس گوجهفرنگيها را پوست گرفته و رنده درشت كرده و به مواد اضافه مينماييم. پس از 10 دقيقه كه تفت داديم و گوجهفرنگي به خورد پياز، بادنجان و سيبزميني رفت، نمك، زردچوبه و يك قاشق زعفران را به مواد اضافه ميكنيم. برنج را شسته و با روغن به مواد اضافه مينماييم. اين غذا پس از 30 دقيقه آماده است از زعفران باقيمانده براي تزيين غذا استفاده مينماييم.نكته:
در گذشته اين غذا را با روغن حيواني ميپختند اگر دوست داريد ميتوانيد به جاي روغن مايع از روغن حيواني يا كره استفاده نماييد.
منبع:پارسینه
برچسب ها :آشنایی با غذاهای محلی ، آموزش آشپزی ، آموزش انواع پلو ، آموزش پخت ترکمنی پلو ، آموزش غذاهای سنتی ، اموزش غذای محلی ، پخت پلو ، پخت غذای محلی ، دستور پخت تركــمني پلــو (غذاي محلي تركمن صحرا ، سایت پارسینه ، طرز تهیه پلو ، غذای محلی ، گل بانو ، گلبانو ، هنر های خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0