دستور پخت تركــمني پلــو (غذاي محلي تركمن صحرا) /آشپزی

 

 

گل بانو:اين غذا به علت نداشتن مرغ و گوشت براي افرادي كه رژيم غذايي خاصي دارند بسيار مناسب بوده …
دستور پخت تركــمني پلــو (غذاي محلي تركمن صحرا)

مواد اولیه :

  •     برنج يك كيلوگرم
  •     بادنجان يك كيلوگرم
  •     گوجه‌فرنگي دو كيلوگرم
  •     پياز سفيد بزرگ سه عدد
  •     سيب‌زميني 250 گرم
  •     زعفران دم‌كرده دو قاشق غذاخوري
  •     زردچوبه يك قاشق مرباخوري
  •     نمك به ميزان لازم
  •     روغن مايع نصف پيمانه

طرز تهيه:

اين غذا به علت نداشتن مرغ و گوشت براي افرادي كه رژيم غذايي خاصي دارند بسيار مناسب بوده و به كساني توصيه مي‌شود كه غذاهاي نرم و كته دوست دارند چون اين غذا به صورت كته درست مي‌شود و بسيار نرم و مناسب افراد مسن است. همچنين اين پلو بسيار سريع حاضر شده و در ضمن جزء كم‌هزينه‌ترين غذاهايي است كه ويتامين‌ها و فيبرهاي لازم را در خود دارد.

ابتدا پيازها را نگيني كرده و سرخ مي‌نماييم. سيب‌زميني و بادنجان‌ها را نگيني درشت خرد كرده، در روغن تفت مي‌دهيم. سپس گوجه‌فرنگي‌ها را پوست گرفته و رنده درشت كرده و به مواد اضافه مي‌نماييم. پس از 10 دقيقه كه تفت داديم و گوجه‌فرنگي به خورد پياز، بادنجان و سيب‌زميني رفت، نمك، زردچوبه و يك قاشق زعفران را به مواد اضافه مي‌كنيم. برنج را شسته و با روغن به مواد اضافه مي‌نماييم. اين غذا پس از 30 دقيقه آماده است از زعفران باقي‌مانده براي تزيين غذا استفاده مي‌نماييم.نكته:

در گذشته اين غذا را با روغن حيواني مي‌پختند اگر دوست داريد مي‌توانيد به جاي روغن مايع از روغن حيواني يا كره استفاده نماييد.
منبع:پارسینه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی را وارد نمایید *

Previous post جوش صورت را چگونه درمان کنیم
Next post طرز تهیه آش شله مشهد/غذای محلی