بسیار عالی ممنون از مطالب خوبتون
http://www.pishtazpump.com
کد خبر : 2391
تاریخ انتشار : یکشنبه 12 آبان 1392 - 22:06
طرز تهیه كُمـــاچ شيريني محلي استان مازندران/شیرینی

مواد اولیه : آرد برنج دو پيمانه تخممرغ چهار عدد ماست يك پيمانه جوششيرين 1/8 قاشق چايخوري دارچين 1/4 قاشق چايخوري پودر قند براي تزئين به ميزان لازم روغن براي سرخ كردن و هل به ميزان لازم طرز تهيه: آرد برنج، ماست و تخممرغ را با همزن دستي بزنيد. دارچين و هل را افزوده
مواد اولیه :
- آرد برنج دو پيمانه
- تخممرغ چهار عدد
- ماست يك پيمانه
- جوششيرين 1/8 قاشق چايخوري
- دارچين 1/4 قاشق چايخوري
- پودر قند براي تزئين به ميزان لازم
- روغن براي سرخ كردن و هل به ميزان لازم
طرز تهيه:
آرد برنج، ماست و تخممرغ را با همزن دستي بزنيد. دارچين و هل را افزوده و در انتها جوششيرين را به مواد اضافه كنيد. روغن را در تابه ريخته تا كاملا داغ شود، بعد ميتوانيد مواد را هم به صورت كوكو و هم قالب بزنيد و در روغن داغ سرخ كنيد. پس از سرخ شدن روي دستمال نرمي بگذاريد تا روغن آن گرفته شود و بعد از خنك شدن روي آن پودرقند بپاشيد و با خلال پسته و بادام تزئين كنيد.
نكته:
اين شيريني را حتما با چاي ميل نماييد.
برچسب ها :آموزش شیرینی محلی مخصوص اعیاد در مازندران ، اشپزی ، انواع شیرینی ، بازی محلی ، سایت خانواده سبز ، شیرینی خانگی ، شیرینی سنتی مازندران ، شیرینی شب چله ، شیرینی محلی ، طرز تهیه كُمـــاچ شيريني محلي استان مازندران/ ، طرز تهیه کماچ ، کماچ شیرینی سنتی ، گل بانو ، گلبانو ، نحوه آماده سازی شیرینی کماچ ، هنر های خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 1