طرز پخت حلوای بادام/شیرینی
مواد لازم : آرد ………..3 لیوان روغن جامد لادن طلایی…………1 لیوان پودر قند…………..2 لیوان سرخالی پودر هل ……..یک و نیم قاشق مربا خوری پودر زنجبیل …………یک و نیم تا دو قاشق سوپخوری بادام ……………75 گرم طرز تهیه : ابتدا بادام را داخل مخلوط کن تا حدی که فقط خرد شود نه پودر و زیر دندان
مواد لازم :
آرد ………..3 لیوان
روغن جامد لادن طلایی…………1 لیوان
پودر قند…………..2 لیوان سرخالی
پودر هل ……..یک و نیم قاشق مربا خوری
پودر زنجبیل …………یک و نیم تا دو قاشق سوپخوری
بادام ……………75 گرم
طرز تهیه :
ابتدا بادام را داخل مخلوط کن تا حدی که فقط خرد شود نه پودر و زیر دندان بیاید خرد میکنیم…..
حالا آرد و روغن را 10 دقیق با قدرت بالا داخل ماکروفر میگذاریم تا تفت بخورد دو با ر در حین تفت در ماکروفر را باز کرده و هم میزنیم تا نسوزد…..نکته میتوانید روی اجاق هم تفت دهید ….علامت گرفته شدن خامی آرد این است که به راحتی از قاشق جدا شود ………
بعد پودر هل و زنجبیل را اضافه میکنیم……
سپس بادام درشت خرد کرده را ریخته و هم میزنیم و کمی صبر میکنیم تا از داغی بیفتد سپس پودر قند را اضافه میکنیم ……..
حالا داخل یک جعبه خالی شیرینی را نایلون انداخته و حلوای خنک شده مان را داخلش ریخته و کاملا پهن و صاف میکنیم……این کار بدلیل این است که بتوانیم راحتتر برش بزنیم ……..
سپس در یخچال میگذاریم تا کاملا خودش را بگیرد بعد در آورده و نایلون را با حلوا از جعبه بیرون می آوریم خواهید دید که چقدر راحت جدا خواهد شد بعد به شکل مربع یا لوزی برش میدهیم……..
در نهایت با پودر قند و پودر پسته تزیین و در ظرف چیده و سرو میکنیم……خیلی خوشمزه میشه ……
منبع:آشپزی و مد و هنر
برچسب ها :آشپزی ، اموزش حلوای بادام ، بادام ، حلوا ، حلوای بادام ، شیرینی ، طرز پخت حلوا ، طرز پخت حلوای بادام ، گل بانو
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0