
مواد لازم :
آرد ………..3 لیوان
روغن جامد لادن طلایی…………1 لیوان
پودر قند…………..2 لیوان سرخالی
پودر هل ……..یک و نیم قاشق مربا خوری
پودر زنجبیل …………یک و نیم تا دو قاشق سوپخوری
بادام ……………75 گرم
طرز تهیه :
ابتدا بادام را داخل مخلوط کن تا حدی که فقط خرد شود نه پودر و زیر دندان بیاید خرد میکنیم…..
حالا آرد و روغن را 10 دقیق با قدرت بالا داخل ماکروفر میگذاریم تا تفت بخورد دو با ر در حین تفت در ماکروفر را باز کرده و هم میزنیم تا نسوزد…..نکته میتوانید روی اجاق هم تفت دهید ….علامت گرفته شدن خامی آرد این است که به راحتی از قاشق جدا شود ………

بعد پودر هل و زنجبیل را اضافه میکنیم……

سپس بادام درشت خرد کرده را ریخته و هم میزنیم و کمی صبر میکنیم تا از داغی بیفتد سپس پودر قند را اضافه میکنیم ……..

حالا داخل یک جعبه خالی شیرینی را نایلون انداخته و حلوای خنک شده مان را داخلش ریخته و کاملا پهن و صاف میکنیم……این کار بدلیل این است که بتوانیم راحتتر برش بزنیم ……..

سپس در یخچال میگذاریم تا کاملا خودش را بگیرد بعد در آورده و نایلون را با حلوا از جعبه بیرون می آوریم خواهید دید که چقدر راحت جدا خواهد شد بعد به شکل مربع یا لوزی برش میدهیم……..

در نهایت با پودر قند و پودر پسته تزیین و در ظرف چیده و سرو میکنیم……خیلی خوشمزه میشه ……

منبع:آشپزی و مد و هنر