طرز تهیه قریوش عربی
قریوش عربی یکی از شیرینیهای خوشمزه و لذیذ است که اصالت آن به کشورهای عربی برمیگردد، این شیرینی خوش عطر و طعم بافت سبک و لطیفی دارد و خیلی راحت درست میشود،
قریوش عربی یکی از شیرینیهای خوشمزه و لذیذ است که اصالت آن به کشورهای عربی برمیگردد، این شیرینی خوش عطر و طعم بافت سبک و لطیفی دارد و خیلی راحت درست میشود،
مواد لازم برای خمیر قریوش | |
آرد | ۲۵۰ گرم |
کره ذوب شده | ۶۰ گرم |
تخم مرغ | ۱ عدد |
شکر | ۱ قاشق چایخوری |
مایه خمیر | ۲/۱ قاشق چایخوری |
بکینگ پودر | ۴/۱ قاشق چایخوری |
آب ولرم | ⅛ پیمانه |
شیر | حدود ۴/۱ پیمانه |
نمک | ۱ پنس |
وانیل | ۲/۱ قاشق چایخوری |
مواد لازم برای شربت | |
شکر | ۲ پیمانه |
آب | ۱ پیمانه |
گلاب | ۱ قاشق غذا خوری |
گلوکز | ۲ قاشق غذا خوری |
جوهر لیمو | ۴/۱ قاشق چایخوری |
زعفران | به مقدار دلخواه |
طرز تهیه قریوش عربی
ابتدا مقداری آب را در قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید بعد شکر را به آن اضافه کنید و کمی هم بزنید تا شکر حل شود و آب به جوش آید، سپس گلوکز، جوهر لیمو و گلاب را اضافه کنید و هم بزنید تا عطر گلاب پخش شود.
بعد با قلمو آغشته به آبلیمو، اطراف قابلمه را تمیز کنید تا مانع از شکرک زدن شود، سپس زعفران را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا رنگ زعفران در مواد باز شود، سپس به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه اجازه دهید تا مخلوط بجوشد و غلظت آن زیاد شود.
وقتی مخلوط کمی غلیظ شد مقداری از آن را در یک ظرف بریزید و در یخچال قرار دهید تا خنک شود، بعد اگر مخلوط، خیلی شل نبود یعنی به غلظت مناسب رسیده است، پس قابلمه را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید در دمای محیط خنک شود.
سپس در یک ظرف کوچک مقداری آب ولرم بریزید و مایه خمیر را به آن اضافه کنید و هم بزنید و کمی شکر را هم در ظرف بریزید و هم بزنید تا با هم مخلوط شوند و بعد روی ظرف را بپوشانید و کنار بگذارید تا مایه خمیر عمل آید.
بعد آرد را که از قبل الک کردهاید و بافت آن سبک و یکدست شده است، در یک ظرف بریزید و کره ذوب شده را به آن اضافه کنید، بعد تخم مرغ را بریزید و سپس بکینگ پودر، نمک و وانیل را هم به مواد اضافه کنید و کمی هم بزنید تا با هم ترکیب شوند.
سپس مقداری از شیر را روی مواد بریزید و بعد مایه خمیر را که عمل آمده است به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا با هم مخلوط شوند، سپس شیر را کمکم اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر شکل بگیرد، وقتی که خمیر جمع شد به مدت ۵ دقیقه ورز دهید.
بعد خمیر را که نرم و لطیف و یکدست شده و به دست نمیچسبد داخل یک ظرف قرار دهید و اجازه دهید تا به مدت یک ساعت در دمای محیط استراحت کند، بعد از این مدت خمیر را دوباره کمی ورز دهید و سپس به دو قسمت مساوی تقسیم کنید.
یکی از قسمتهای خمیر را در پلاستیک بپیچید و کنار بگذارید و روی قسمت دیگر را کمی آرد بپاشید و همچنین روی یک سطح صاف مقداری آرد بپاشید و خمیر را روی آن قرار دهید و بعد با دست یا وردنه خمیر را پهن کنید و روی هم تا بزنید.
سپس دوباره خمیر را با وردنه باز کنید و به شکل یک مستطیل بزرگ درآورید، اطراف خمیر را با کاتر تمیز و صاف کنید و آن را به مستطیلهای یک اندازه به طول تقریبا ۱۰ و عرض ۵ سانتیمتر برش دهید، بعد داخل خمیر را چند برش طولی بدهید.
بعد خمیرها را به شکل دلخواه فرم دهید، میتوانید همه را به یک شکل فرم دهید و یا به فرمهای مختلف درآورید، سپس در یک تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن داغ شود و بعد خمیرها را در روغن داغ سرخ کنید.
سپس قریوشها را داخل شربت که سرد شده است بریزید و اجازه دهید تا یک دقیقه بماند تا شربت جذب آنها شود و سپس آنها را خارج کنید و روی توری قرار دهید تا شربت اضافی آنها خارج شود و بعد با پودر پسته و برگ گل محمدی تزئین کنید. در آخر تعدادی قریوش عربی را در ظرف مناسب بچینید و این شیرینی خوش طعم را همراه با چای سرو کنید.
منبع :پانامگ
برچسب ها :آموزش قریوش عربی ، دستور تهیه قریوش عربی ، طرز تهیه قریوش عربی ، نحوه پخت قریوش عربی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0