طرز تهیه دسر گلابی/دسر
اینم یه دسر ساده و خوشمزه و شاید متفاوت..مناسب فصل گرما و سرما مواد لازم برای 4 نفر: گلابی: 4 تا شکر قهوه ای یا سفید: 2 قاشق آب: 2 لیوان چوب دارچین: 2 تکه رنگ قرمز خوراکی یا شربت آلبالو طرز پخت: خب برای درست کردن این دسر آسون و ساده، من
مواد لازم برای 4 نفر:
گلابی: 4 تا
شکر قهوه ای یا سفید: 2 قاشق
آب: 2 لیوان
چوب دارچین: 2 تکه
رنگ قرمز خوراکی یا شربت آلبالو
طرز پخت:
خب برای درست کردن این دسر آسون و ساده، من اول شکر و آب رو توی دیگ کوچیک و ترجیحا عمیق گذاشتم (مثل شیر جوش)…شکر قهوه ای داشته باشین بهتره و رنگ گلابی ها قهوه ای و کاراملی خوشگل میشه…تو این فاصله گلابی ها رو پوست گرفتم
می تونین با ابزار مخصوص، داخل گلابی رو خالی کنین که موقع خوردن هلو برو تو گلو بشه :)) اما من نکردم..تنبلیم اومد راستش :)وقتی شربت به جوش اومد چوب دارچین ها رو همراه گلابی ها توش گذاشتم
و اجازه دادم تا گلابی ها نرم بشه … نوک خلال دندون رنگ خوراکی یا کمی شربت آلبالو بهش اضافه کردم برای رنگ گرفتنش…من زیاد نزدم رنگ رو..اصل دستور با چیز دیگه ای بود البته 🙂
اگه قرمز قرمز بخواین رنگ رو بیشتر باید ریخت اما خب من از رنگ خوراکی زیاد استفاده نمی کنم…نوک خلا وانیل و آبلیمو (یا رنده پوست لیمو به اندازه نوک کارد) ریختم توش…گلابی ها رو زیر و رو می کنیم و 10 تا 12 دقیقه زمان می دیم تا نرم بشن ولی له نشن
وقتی شربت به اندازه سه چهار قاشق باقی موند خاموش می کنیم
برای هر نفر یه دونه گلابی توی ظرف میذاریم و یه اسکوپ بستنی وانیلی
کمی هم از شربتش روش می ریزیم
می تونین اجازه بدین گلابی ها خنک بشه و بعد کنار بستنی سرو کنین
یا اینکه همونطور گرم باشه و با سردی بستنی هارمونی جالبی به وجود بیارین
معمولا برای تابستون خنک و توی پاییز و زمستون گرم سرو میشه
یه دسر آسون، ساده و خوشمزه که خیلی هم زود آماده میشه….به نظرم اول داخل گلابی رو خالی کنین موقع خوردن بهتره
امیدوارم شما هم خوشتون بیاد…نوش جونتون
منبع:لذت آشپزی
برچسب ها :اموزش دسر ، دسر گلابی ، طرز تهیه ، طرز تهیه دسر گلابی ، گل بانو ، مناسب فصل گرما وسرما ، نحوه اماده سازی ، نحوه پخت دسر
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0