کد خبر : 20293
تاریخ انتشار : چهارشنبه 19 مهر 1402 - 9:30

طرز تهیه چیز کیک آمبره کدوحلوایی

طرز تهیه چیز کیک آمبره کدوحلوایی

ابتدا بیسکوییت را پودر و با کره ذوب شده مخلوط و کف قالب فیکس کنید

مواد لازم چیز کیک آمبره کدوحلوایی :
پوره کدوحلوایی ۲۰۰ گرم
بیسکوییت پودرشده ۲۵۰ گرم(نوع بیسکوییت به دلخواه
کره ذوب شده ۱۰۰ گرم
خامه صبحانه ۱۲۰ گرم
خامه فرم گرفته ۳۷۰ گرم
پودر قند ۶۰ گرم
پنیر ماسکارپونه یا پنیر خامه ای بدون نمک ۴۰۰ گرم
پودر ژلاتین ۴ قاشق سوپخوری
آب سرد ۱/۴ پیمانه
رنگ نارنجی خوراکی
. طرز تهیه:

۱)ابتدا بیسکوییت را پودر و با کره ذوب شده مخلوط و کف قالب فیکس کنید
۲)من از رینگ استفاده کردم و برای تمیزی کار دور رینگ طلق انداختم،رینگ را روی کاغذ روغنی و روی سطح صافی قرار دادم
۳/مخلوط بیسکوییت و کره را در ربنگ ریخته و فیکس کردم و ۳۰ دقیقه در یخچال استراحت دادم تا خودش را بگیرد
۴/سپس در این فاصله کدو را با مقدار کمی آب آبپز کنید و سپس در صافی ریخته تا آب اضافیش بره و بعد پوره کنید
۵/ ظرف مناسبی برداشته پوره کدو را در آن بریزید
۶/خامه صبحانه را اضافه کرده و با همزن بزنید
۷/ بعد از آن پودر قند را الک کرده و اضافه کنید و دوباره با همزن بزنید
۸/سپس پنیر ماسکارپونه یا پنیر خامه ای بدون نمک اضافه کنید(در سوپرمارکت ها موجوده) و دوباره هم بزنید
۹/بعد از آن خامه قنادی فرم گرفته اضافه کنید (لزومی نداره حتما خامه فرم گرفته باشه مقداری که بزنید و خودشو بگیره کافیه)
۱۰/و بعد از آن ژلاتین بن ماری شده را اضافه کنید و دوباره بزنید
۱۱/ اگر چیزکیک آمبره میخواید مواد را به ۴ قسمت تقسیم کنید و در هر کاسه مقداری رنگ خوراکی بریزید و هم بزنید(من ۴ تا کاسه با ۴ رنگ گذاشتم)
۱۲/اول از نارنجی پررنگ شروع میکنیم روی مواد میریزیم و ۱۵ دقیقه در یخچال تا خودش رو بگیره اگه انگشت زدید و نچسبید لایه بعدی (نارنجی متوسط) و بعد (نارنجی کمرنگ) و در آخر من مقداری بیسکویت خرد کردم و بعد لایه ساده (بدون رنگ) ریختم ومیره توی یخچال به مدت ۶ ساعت

منبع :رضيم

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *