ترشی میوه

مواد لازم:
*انواع میوههای خشک شده(برگه های زردالو.هلو.گلابی.سیب.شلیل.کشمش.خرمای خشک.انجیر)
*سرکه
*تمر هندی
*ادویه ترشی
(تخم شونیز.هل.میخک.فلفل قرمز.زردچوبه.زنجبیل.تخم گشنیز)
طرزتهیه:
*میوه های خشک شده را تکه تکه ریز کرده ودر سرکه خیسانده تا نرم شود
*تمر هندی را در مقداری از سرکه حل کنید
*تمر هندی ومیوه ها وادویه ترشی را مخلوط کنید
*ترشی را درون ظرف شیشه ای در دار بریزید
*ظرف ترشی را در یخچال قرار دهید .بعد از ده روز ترشی اماده مصرف است
*این ترشی باید در یخچال نگهداری شود

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی را وارد نمایید *

Previous post خورش مرغ ترش
Next post دوخت پیشبند نوزاد با الگو