کد خبر : 17479
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 18 بهمن 1401 - 11:53

آموزش نان پنیر فرانسوی

آموزش نان پنیر فرانسوی

نان پنیر فرانسوی با خمیری مشابه به خمیر نان خامه ای درست میشه که خمیر را با پنیر مخلوط میکنیم بعد از پخت نان پف میکنه و بافت سبکی داره این نان ها بسیار خوشمزه هستند.

نان پنیر فرانسوی با خمیری مشابه به خمیر نان خامه ای درست میشه که خمیر را با پنیر مخلوط میکنیم بعد از پخت نان پف میکنه و بافت سبکی داره این نان ها بسیار خوشمزه هستند. ب

مواد لازم

  • شیر کم چرب : ۱ پیمانه
  • کره : ۱/۲ پیمانه
  • نمک : ۱ قاشق چایخوری
  • آرد سفید : ۱ پیمانه
  • تخم مرغ : ۴ عدد ( دمای اتاق)
  • سفیده تخم مرغ : ۱ عدد (دمای اتاق)
  • سس خردل : ۲ قاشق مرباخوری
  • پنیر گودا : ۲ پیمانه رنده شده

مراحل آماده سازی

مرحله ۱
طرز تهیه نان پنیر فرانسوی
ابتدا فر را در دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد روشن کنید. سپس درون قابلمه ای ۱ پیمانه شیر، ۱/۲ پیمانه کره و ۱ قاشق چایخوری نمک را بریزید و روی حرارت زیاد قرار بدید تا جوش بیاید.
مرحله ۲
طرز تهیه نان پنیر فرانسوی
۱ پیمانه آرد سفید را یک دفعه بریزید توی قابلمه.
مرحله ۳
طرز تهیه نان پنیر فرانسوی
حرارت را کم کنید و با یک قاشق چوبی هم بزنید
مرحله ۴
طرز تهیه نان پنیر فرانسوی
به مدت ۲ دقیقه دیگر به هم زدن ادامه دهید تا خمیر کمی سفت بشه. سفت بودن خمیر باعث پف کردن می شود.
مرحله ۵
طرز تهیه نان پنیر فرانسوی
سپس خمیر را درون کاسه همزن برقی بریزید.
مرحله ۶
طرز تهیه نان پنیر فرانسوی
به مدت ۱ دقیقه اجازه دهید تا خمیر خنک بشه. سپس تخم مرغ ها رو یکی یکی اضافه کنید و با سرعت متوسط هم بزنید.
مرحله ۷
طرز تهیه نان پنیر فرانسوی
بعد از اینکه خوب با هم مخلوط شدند سفیده تخم مرغ را اضافه کنید و دوباره هم بزنید.
مرحله ۸
طرز تهیه نان پنیر فرانسوی
۲ قاشق مرباخوری سس خردل و ۲ پیمانه پنیر گودا رنده را اضافه کنید.
مرحله ۹
طرز تهیه نان پنیر فرانسوی
خمیر را خوب هم بزنید.
مرحله ۱۰
طرز تهیه نان پنیر فرانسوی
سپس به کمک یک قاشق و دست تان توپ های کوچک درست کند و بر روی کاغذ روغنی با فاصله تقریبی ۵ سانتی متر از هم قرار بدید.
مرحله ۱۱
طرز تهیه نان پنیر فرانسوی
بعد درون فر قرار بدید ولی دمای فر را پایین بیاورید و در ۱۹۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید و به مدت ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید. اگه فر شما کانوکشن نداره بعد از ۱۵ دقیقه سینی فر را بچرخونید و تا زمانی که نان ها پف کنند و به رنگ طلایی در بیاید صبر کنید حدود ۱۵ دقیقه دیگر زمان میبرد. بعد از اینکه از فر بیرون آوردید گرم سرو کنید و از خوردن آن لذت ببرید.
منبع :همیار پز

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *