کد خبر : 18921
تاریخ انتشار : چهارشنبه 30 فروردین 1402 - 14:21

طرز تهیه و ساخت شکلات خانگی خوشمزه

طرز تهیه و ساخت شکلات خانگی خوشمزه

در ساخت شکلات خانگی (Making homemade chocolate) حتماً به کیفیت پودر کاکائو زیاد اهمیت دهید؛ چون تمام طعم یک شکلات خانگی به مرغوبیت پودر کاکائو استفاده شده در آن بستگی دارد.

طرز ساخت شکلات خانگی

در ساخت شکلات خانگی (Making homemade chocolate) حتماً به کیفیت پودر کاکائو زیاد اهمیت دهید؛ چون تمام طعم یک شکلات خانگی به مرغوبیت پودر کاکائو استفاده شده در آن بستگی دارد. چنانچه دوست دارید تا شکلات شما طعم بهتر و رنگ روشن تری داشته باشد بهتر است در ترکیبات شکلات خانگی حتماً شیرهای طعم دار نظیر شیر موز، شیر قهوه، شیر نارگیل و غیره اضافه کنید. هر چند که پودر ژلاتین هم می‌تواند طعم مطلوبی را به شکلات شما بدهد. پس اگر می‌خواهید با نحوه ساخت شکلات های خانگی آشنا شوید به شما توصیه می‌کنیم تا پایان متن ما را همراهی کنید.

طرز تهیه شکلات خانگی

آجیل و خشکبار

برای تهیه ساخت شکلات خانگی باید اول از همه مواد مورد نیاز شکلات را آماده کنید.

مواد لازم:

  • پودر کاکائو به مقدار لازم
  • کره 100 گرم
  • شیر 1/3 پیمانه
  • پودر قند یا شکر 1/4 پیمانه

تهیه شکلات خانگی ساده

برای تهیه شکلات های خانگی ساده باید اول از همه یک قابلمه ای را روی حرارت قرار دهید.

سپس مقداری آب درون آن بریزید و با احتیاط یک کاسه را روی قابلمه بگذارید.

چون باید تمام مواد شکلات توسط بن ماری تهیه شود.

در مرحله بعد کره را درون یک ظرف استیل بریزید و روی قابلمه ای که قبلاً روی حرارت گذاشتید قرار دهید.

بهتر است برای ذوب شدن سریع کره آن را از قبل رنده بزنید.

حالا مقداری کاکائو را به کره آب شده اضافه کنید و حسابی هم بزنید تا یک مایع شفاف و یکدستی به دست آورید.

READ
شال روسری تزئین شده با خز مصنوعی قلاببافی

سپس شکر و وانیل را هم روی کره و کاکائو بریزید و مدام هم بزنید تا شکلات های شما شفاف شود.

حالا زیر قابله را خاموش کنید تا مایع کمی خنک شود.

بعد از آن قالب‌های سیلیکونی را آماده کنید و با احتیاط مایع تهیه شده را درون قالب‌ها بریزید. بعد از آن قالب را درون جایخی قرار دهید.

البته مواظب باشید که حتی یک قطره آب هم به مواد شکلات ریخته نشود.

چون اضافه کردن آب به ترکیبات شکلات می‌تواند باعث خراب شدن شکلات می‌شود.

اگر دوست دارید می‌توانید در وسط شکلات های خود مغز فندق، بادام، گردو، نارگیل و یا هر چیزی دیگری قرار دهید و شکلات های خود را به صورت مغزدار استفاده کنید.

 

طرز درست کردن شکلات مغزدار خانگی

آجیل و خشکبار

برای تهیه شکلات خانگی مغز دار به مواد ذیل نیاز داریم.

  • کره 200 گرم
  • تخم مرغ 1 عدد
  • پودر کاکائو 1/2 پیمانه
  • شکر 150 گرم
  • پسته 1 پیمانه
  • بیسکویت خرد شده 200 گرم

دستور ساخت شکلات خانگی مغزدار

ابتدا کره را درون یک ظرف فلزی انداخته و روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم.

وقتی که کره ذوب شد به آن کاکائو اضافه می‌کنیم.

در مرحله بعد تخم مرغ را در یک ظرف دیگری شکسته و با مقدار شکری که داشتیم مخلوط می‌کنیم.

READ
آموزش ساخت گردنبند مرواریدی

حالا با استفاده از همزن برقی تخم مرغ را هم می‌زنیم تا جایی که تخم مرغ پف کند و به اندازه کافی شکر درون آن حل شود.

بعد از آن مخلوط تخم مرغ را به کره و کاکائو اضافه می‌کنیم.

سپس بیسکویت خرد شده و سایر مغزیجات را روی مواد ریخته و خوب هم می‌زنیم‌.

در ساخت شکلات خانگی اگر دوست ندارید که مواد را درون قالب‌های سیلیکونی بریزید می‌توانید یک ظرف دیواره دار را آماده کنید و کف آن را با نایلون پوشش دهید.

حالا مواد خنک شده را روی نایلون بریزید و اجازه دهید تا تمام کف ظرف را بپوشاند.

بعد از آن مقداری پودر نارگیل یا ترافل های رنگی روی شکلات ریخته و سپس در فریزر قرار دهید.

بعد از سفت شدن شکلات می‌توانید آن را به اندازه های دلخواه برش بزنید.

نکات کلیدی برای تهیه شکلات خانگی

آجیل و خشکبار

  • زمانی که کره را روی شعله قرار دادید مراقب باشید که کره نسوزد. البته بهتر است که از روش بن ماری استفاده کنید.
  • کاکائو خیلی زود سوخته می‌شود پس بعد از اضافه کردن کاکائو به کره سریعاً ظرف را از روی حرارت بردارید.
  • برای شیرین کردن انواع شکلات می‌توانید از شربت افرا و یا شیرین کننده های دیگر مثل عسل استفاده کنید.
  • اگر شکلات ها به سادگی از درون قالب جدا شد بهتر است مانند ظرف ژله ظرف را در مقداری آب گرم قرار دهید یا چند بار به پشت قالب ضربه بزنید.‌
  • شما برای ساخت شکلات خانگی شیری می‌توانید از پودر شیر خشک استفاده کنید.
READ
آموزش بافت کلاه خرگوشی

 

سخن پایانی

اگر دوست دارید با ساخت شکلات خانگی آشنا شوید.

بهتر است اول از همه کره، پودر کاکائو، شکر یا پودر قند را آماده کنید.

چون ترکیبات اصلی تهیه شکلات خانگی این مواد هستند.

سپس با استفاده از سلیقه خود می‌توانید به مواد شکلات مغزیجاتی مثل فندق، گردو، پسته و غیره را اضافه کنید.

همیشه سعی کنید برای تهیه شکلات خانگی بدون فر از روش بن ماری استفاده کنید.

چون کره با کترین بی احتیاطی سوخته می‌شود.

شما برای دانستن طرز تهیه شکلات فانتزی، طرز تهیه شکلات قالبی و یا ساخت شکلات صبحانه خانگی حتماً باید از کره استفاده کنید و نمی‌توانید از روغن جامد یا مایع مصرف کنید.

توجه داشته باشید که اضافه کردن حتی یک قطره آب به ترکیبات شکلات می‌تواند باعث خراب شدن شکلات شما شود.

منبع:آجيل نعمتي

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *