کد خبر : 17375
تاریخ انتشار : دوشنبه 10 بهمن 1401 - 17:21

طرز تهیه آبگوشت اسفناج

طرز تهیه آبگوشت اسفناج

آبگوشت اسفناج و نخود یکی از غذاهای قدیمی ایرانی است که با دستورهای متنوعی پخته می شود،

آبگوشت اسفناج , طرز تهیه آبگوشت اسفناج , دستور پخت آبگوشت اسفناج

آبگوشت اسفناج و نخود یکی از غذاهای قدیمی ایرانی است که با دستورهای متنوعی پخته می شود،

مواد لازم برای ۴ نفر

نخود ۱ لیوان سرخالی
اسفناج ۵۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
گوشت گوسفندی ۵۰۰ گرم
گرد لیمو ۱ قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
آبغوره ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه، دارچین و روغن به مقدار کافی

مرحله اول

برای تهیه آبگوشت اسفناج خوشمزه ابتدا نخود را از شب قبل درون یک کاسه می ریزیم، سپس به اندازه ای آب اضافه می کنیم که روی نخودها را بپوشاند. در صورت امکان دو سه بار آب درون کاسه را تعویض می کنیم تا نفخ نخودها گرفته شود.

مرحله دوم

در این مرحله پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم، سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن اضافه می کنیم. در ادامه پیاز را به قابلمه اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم تا سبک و شیشه ای شود.

مرحله سوم

پس از اینکه پیاز سبک شد، گوشت گوسفندی را به خوبی می شوییم، سپس به قابلمه اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کرده و کمی سرخ شود. در ادامه مقداری زردچوبه و فلفل سیاه اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

حالا مواد را یک دقیقه دیگر تفت می دهیم، سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم تا کاملا سرخ شود. در ادامه نخود را به همراه ۶ لیوان آب جوش به قابلمه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم گوشت به طور کامل بپزد.

مرحله پنجم

در همین حین اسفناج را تمیز می کنیم و به صورت درشت خرد می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و مقداری روغن اضافه می کنیم. در ادامه اسفناج ها را به تابه اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم تا سرخ شوند.

مرحله ششم

پس از اینکه گوشت و نخود پختند، اسفناج را به قابلمه اضافه کرده و اجازه می دهیم به طور کامل بپزد. پس از گذشت ۳۰ دقیقه گرد لیمو را به همراه آبغوره، دارچین و نمک اضافه می کنیم و اجازه می دهیم آبگوشت با حرارت ملایم جا بیفتد.

مرحله هفتم

در این مرحله اگر گوشت دارای چربی بود، چربی را بیرون می آوریم و با گوشتکوب له می کنیم، سپس به قابلمه اضافه می کنیم. در نهایت آبگوشت را در ظرف مورد نظرمان می کشیم و به همراه نان سنگک و سبزی خوردن سرو می کنیم.

منبع :چی شی

READ
آموزش ساخت گل نرگس قرمز با خمیر/آموزش گل سازی
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *