طرز تهیه کبه!اشپزی

طرز تهیه کبه!

یک و نیم پیمونه برنج ایرانی رو با نمک و زردچوبه و بدون روغن گذاشتم بپزه.

نکته: به هیچوجه روغن نزنید. برنج فقط باید ایرانی باشه. بعضیا در این مرحله سیب زمینی هم میندازن توش. من اون روش رو هم امتحان کردم اما بدون سیب زمینی هم شده. پس در دفعات بعد سیب زمینی نریختم. برنج باید کته باشه یعنی اصلا نباید ابش اونقد زیاد باشه که شفته بشه وگرنه کارتون با حضرت فیله.

مواد داخل کبه رو هرجور که دوست دارید درست کنید. من با سوسیس هم درست کردم. اما اینبار پیاز رو تفت دادم به همراه گوشت چرخ کرده گذاشتم بپزه. بعد یکی دو قاشق رب زدم. بعدم ادویه جات و نمک زدم. اخر سر گردوی ریز شده و زرشک ریختم توش.

برنج رو بریزید توی غذاساز تا یکدست بشه.

از خدا که پنهون نیست از شما چه پنهون در تجربیات قبل نفس غذاسازم گرفته شد. منم ریسک نکردمو اینبار با پشت قاشق برنج رو له کردم. خیلی خوب هم له شد. بعد دوتا تخم مرغ متوسط انداختم و خوب بهم زدم. حواستون باشه تخم مرغ رو یکی یکی اضافه کنید. ممکنه همون یکی بس باشه. دیگه بستگی به مقدار پخت و نوع برنجتون داره.

از برنج یه گلوله بردارید و کف دستتون باز کنید. برنج یه مقدار میچسبه برای همین کف دست رو خیس کنید.

از موادتون بریزید توش و دور دایره رو بااب کمی خیس کنید تا راحتتر بچسبه بهم. بعد گلوله ش کنید و بهش شکل بدید.

تمام مواد رو همینطور درست کنید و توی یه ظرف بچینید. من با این مقدار 13 تا کبه درست کردم.

نکته : حتماباید کبه های اماده شده رو یکساعت حداقل توی یخچال استراحت بدید.

http://www.kanakh.com/upload/uploads/13566141631.jpg

 بعد توی یه ظرف کوچولو روغن بریزید و کبه ها رو سرخ کنید.

http://www.kanakh.com/upload/uploads/13566141632.jpg

نکته: به هیچوجه قبل از اینکه ها سرخ نشدن برنگردونید. چون برنج توی روغن نرم شده و وا میره. اما وقتی که سرخ شد کاملا خودش رو میگیره و با خیال راحت برمیگردونید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی را وارد نمایید *

Previous post طرز تهیه استیک رول با سرکه بالزامیک !/آشپزی
Next post طرزتهیه دسر پودینا!دسر