کد خبر : 1626
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 12 شهریور 1392 - 21:20

طرز تهیه  شیرینی مثلثی برای ا عیاد!شیرینی

طرز تهیه  شیرینی مثلثی برای ا عیاد!شیرینی

این خمیر رو نباید خیلی ورز داد چون سفت می شه .

 طرز تهیه شیرینی مثلثی برای عید فطر, شیرینی مثلثی مخصوص عید

این شیرینی های کوچک بسیار مناسب برای پذیرایی در روزهای عید می باشند.
مواد لازم:

 آرد  90-100 گرم
 کره  50 گرم
 پودر قند  30 گرم
 زرده تخم مرغ  1 عدد
 نمک یک پنس
وانیل نصف ق م
رنگ خوراکی مقداری

 ( یک پیمانه آرد = 125 گرم )
 ( یک پیمانه پودر قند = 125 گرم )

مواد لازم برای مغزی شیرینی :

 کره  50 گرم
 شکلات تخته ای قهوه ای  100 گرم
 گردو  50 گرم

طرز تهیه :
آرد – نمک – وانیل رو با هم مخلوط کرده و کره رو که بصورت مکعب های کوچکی برش زدیم با نوک انگشت با آرد مخلوط می کنیم تا کاملا جذب آرد بشه .

طرز تهیه شیرینی مثلثی برای عید فطر, شیرینی مثلثی مخصوص عید

طرز تهیه شیرینی مثلثی برای عید فطر, شیرینی مثلثی مخصوص عید

طرز تهیه شیرینی مثلثی برای عید فطر, شیرینی مثلثی مخصوص عید

بعد زرده و پودر قند رو می افزاییم .

طرز تهیه شیرینی مثلثی برای عید فطر, شیرینی مثلثی مخصوص عید

طرز تهیه شیرینی مثلثی برای عید فطر, شیرینی مثلثی مخصوص عید

خمیر شیرینی  رو مخلوط می کنیم، اگه شل بود یه مقدار دیگه آرد به اون اضافه می کنیم ( اگه خمیر باز هم شل بود دیگه آرد اضافه نکنید و خمیر رو در یخچال استراحت بدین ) .
نکته خیلی مهم : این خمیر رو نباید خیلی ورز داد چون سفت می شه .

طرز تهیه شیرینی مثلثی برای عید فطر, شیرینی مثلثی مخصوص عید

سپس خمیر شیرینی رو با وردنه باز کرده و با قالب گرد به قطر حدود 5 سانت اونو قالب می زنیم .

طرز تهیه شیرینی مثلثی برای عید فطر, شیرینی مثلثی مخصوص عید

برای مغزی این شیرینی ؛ ابتدا شکلات و کره رو روی حرارت کم قرار می دیم و به آرامی هم می زنیم تا شکلات و کره آب بشه.

READ
طرز تهیه رولت لازانیا با مرغ/آشپزی

طرز تهیه شیرینی مثلثی برای عید فطر, شیرینی مثلثی مخصوص عید

بعد گردوی خرد شده ریخته و مخلوط می کنیم . ( مقدار گردو رو با توجه به ذائقه خودتون می تونید کمتر یا بیشتر کنید )

طرز تهیه شیرینی مثلثی برای عید فطر, شیرینی مثلثی مخصوص عید

طرز تهیه شیرینی مثلثی برای عید فطر, شیرینی مثلثی مخصوص عید

به اندازه فندق از این مواد برداشته و داخل خمیر قرار می دیم.
نکته : درصورتیکه مغزی به اندازه کافی سفت نیست و نمی شه گردش کرد می تونید کمی در یخچال قرار بدین تا سفت بشه.

طرز تهیه شیرینی مثلثی برای عید فطر, شیرینی مثلثی مخصوص عید

سپس شیرینی رو به شکل زیر اونو می بندیم .

طرز تهیه شیرینی مثلثی برای عید فطر, شیرینی مثلثی مخصوص عید

طرز تهیه شیرینی مثلثی برای عید فطر, شیرینی مثلثی مخصوص عید

طرز تهیه شیرینی مثلثی برای عید فطر, شیرینی مثلثی مخصوص عید

طرز تهیه شیرینی مثلثی برای عید فطر, شیرینی مثلثی مخصوص عید

یه مقدار از خمیرمون رو با رنگ نارنجی یا قرمز یا رنگ مورد نظر خودتون ،رنگ کرده و بعد قالب می زنیم .
سپس گل مورد نظر رو روی شیرینی مون قرار می دیم .

طرز تهیه شیرینی مثلثی برای عید فطر, شیرینی مثلثی مخصوص عید

طرز تهیه شیرینی مثلثی برای عید فطر, شیرینی مثلثی مخصوص عید

بعد روش مروارید نقره ای می ذاریم.
نکته : بجای مروارید می تونید از رویال آیسینگ هم استفاده کنید (البته بعد از پخت ) .

طرز تهیه شیرینی مثلثی برای عید فطر, شیرینی مثلثی مخصوص عید

اگه از مكروفر استفاده مي كنيد : ابتدا با دستور کانوکشن ۲۲۰درجه سانتیگراد دستگاه رو گرم کنید ،بعد دوباره کانوکشن ۲۲۰درجه سانتیگراد و زمان 15 دقيقه .سینی رو روی سه پایه کوتاه قرار دهید .
اگه از فر استفاده مي كنيد : فر رو از قبل گرم كنيد بعد۱۸۰ درجه سانتیگراد بمدت 15 دقيقه

نکته : مدت زمان پخت شیرینی به فر شما بستگی داره ،پس هروقت زیر شیرینی ها کمی طلایی شد یعنی شیرینی آماده هست .

طرز تهیه شیرینی مثلثی برای عید فطر, شیرینی مثلثی مخصوص عید

منبع : سایت بیتوته

 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *