طرز تهیه برنج سرخ شده با تخم مرغ!/آشپزی

میتوانید هنگامی که نخود فرنگیها را اضافه میکنید، مواد دیگری از جمله ژامبون ریز شده، میگوی پخته یا ذرت شیرین را هم بیافزایید.
[box type=”success” align=”aligncenter” class=”http://www.golbano.ir/” ]غذایی ساده و خوشمزه که به تنهایی یک وعده غذایی کامل محسوب میشود و برنامه غذایی شما را متنوع میکند. [/box]
برنج سرخ شده با تخممرغ، همراه با خوراکهای چینی طعم فوق العادهای پیدا میکند. برای اینکه بهترین نتیجه را بگیرید، قبل از اینکه برنج را با مواد دیگر سرخ کنید مطمئن شوید کاملاً پخته و بعد سرد شده است.
پیشنهاد ما این است که در صورت امکان این غذا را با مرغ ترش و شیرین چینی و یا مرغ با سس سویا و بادامزمینی سرو کنید.
مواد لازم:
برنج |
200 گرم |
جوانه گندم |
100 گرم |
نخود فرنگی سبز |
100 گرم |
تخم مرغ |
1 عدد |
روغن کنجد |
2 قاشق چایخوری |
روغن گیاهی |
2 قاشق سوپخوری |
پیازچه |
4 عدد |
سس سویا |
1 یا 2 قاشق چایخوری |
پودر فلفل سفید |
به میزان لازم |
طرز تهیه:
- برنج را بپزید و صبر کنید تا کاملا سرد شود. و پیازچهها را ریز خرد کنید.
- روغن گیاهی را در تابه گرم کنید، وقتی داغ شد، برنج را اضافه و 3 تا 4 دقیقه تفت دهید تا کاملا حرارت ببیند.
- نخود فرنگی پخته، پیازچه و جوانه گندم را اضافه کنید. مواد را حدود 3 دقیقه تفت دهید تا مدام برنج در تابه جا به جا شود.
- سس سویا و فلفل سفید را به مخلوط اضافه کنید سپس مواد را به گوشهای از تابه ببرید.
- روغن کنجد را به گوشه خالی اضافه کنید، سپس تخم مرغ هم زده را به آن گوشه تابه بریزید و 10 دقیقه رها کنید تا خودش را بگیرد. سپس تخم مرغ سفت شده را با چنگال هم بزنید و به شکل تکههای کوچک با بقیه مواد مخلوط کنید.
- . چند دقیقه دیگر محتویات غذا را به هم بزنید و بلافاصله میل کنید.
- میتوانید هنگامی که نخود فرنگیها را اضافه میکنید، مواد دیگری از جمله ژامبون ریز شده، میگوی پخته یا ذرت شیرین را هم بیافزایید.
برچسب ها :آشپزی ، برنج ، برنج سرخ شده ، برنج سرخ شده با تخم مرغ ، پارسه گرد ، تخم مرغ ، سرخ کردن ، طرز تهیه ، گل بانو
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0