آموزش یوگو لبو برای شب زمستان

. این دسر بسیار خوش طعم بوده و با ماست درست می شود. مواد لازم برای یوگو لبو برای شب زمستان ماست پرچرب : ۲ قاشق سوپخوری شکر یا عسل : ۲ قاشق سوپخوری چغندر پخته شده : ۲ عدد متوسط خامه : ۱ قاشق سوپخوری پودر ژلاتین : ۴ قاشق چایخوری آب : یک

. این دسر بسیار خوش طعم بوده و با ماست درست می شود.
مواد لازم برای یوگو لبو برای شب زمستان
ماست پرچرب : ۲ قاشق سوپخوری
شکر یا عسل : ۲ قاشق سوپخوری
چغندر پخته شده : ۲ عدد متوسط
خامه : ۱ قاشق سوپخوری
پودر ژلاتین : ۴ قاشق چایخوری
آب : یک چهارم پیمانه
آب لبو : یک دوم پیمانه
عسل یا لبو برای شیرینتر شدن در صورت دلخواه : ۴ قاشق سوپخوری
ابتدا چغندرها را شسته و همراه شکر و آب میگذاریم تا کاملا پخته شود.
بعد پوست لبوها را گرفته و به همراه ماست پرچرب و آب لبو، شکر یا عسل اضافی و خامه داخل میکسر ریخته و کاملا مخلوط میکنیم.
در این مرحله پودر ژلاتین را در یک چهارم پیمانه آب روی حرارت غیر مستقیم حل میکنیم تا کاملا شفاف شود.
پودر ژلاتین حل شده را به مخلوط لبو اضافه کرده، داخل قالب سیلیکونی میریزیم و در ابتدا داخل فریزر میگذاریم؛ وقتی مواد کاملا یخ زد از قالب درآورده و درون یخچال قرار میدهیم تا به دمای یخچال برسد.
نکته : عسل یا شکر به میزان ۴ قاشق سوپخوری را در صورتی به مواد اضافه می کنیم که بخواهیم یوگولیوی ما شیرینتر شود.
برچسب ها :آشپزی ، آموزش آشپزی ، آموزش یوگو لبو برای شب زمستان ، اواع دسر با لبو ، دستور تهیه یوگو لبو برای شب زمستان ، دسر ، دسر زمستانه ، روش تهیه یوگو لبو برای شب زمستان ، گل بانو ، لبو ، نحوه پخت یوگو لبو برای شب زمستان ، هنرهای خانه ، یوگو لبو برای شب زمستان
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0