آشنایی با روش تهیه توگی سَرداغی – غذای محلی خراسان /آشپزی
گوشت چرخکرده، ارزن، عدس، کشک، پیازداغ، نعنا داغ، زردچوبه و نمک و فلفل از اجزای این غذای محلی خوشمزه هستند.
مواد لازم برای 4 تا 6 نفر:
پیازداغ: 3 قاشق چایخوری
زردچوبه: یک قاشق چایخوری
نمک و فلفل: به میزان لازم
گوشت چرخکرده: 250 گرم
آب: 500 میلیلیتر
ارزن خوراکی بدون پوست: 300 گرم
عدس پخته: 100 گرم
کشک: 250 میلیلیتر
سیر داغ: 3 قاشق سوپخوری
نعنا داغ: یک قاشق سوپخوری
زعفران حل کرده در آب: 2 قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
* پیازداغ، زردچوبه، نمک و فلفل را در تابهای بریزید، گوشت را به آن بیفزایید و تابه را روی اجاق بگذارید. آنگاه با حرارت ملایم گوشت را تفت دهید.
* اکنون 500 میلیلیتر آب به مواد بیافزایید و صبر کنید تا بجوشد.
* حالا ارزن خوراکی را اضافه کنید و 20 دقیقهی دیگر بجوشانید تا بپزد.
* سپس عدس پخته را بیافزایید و مخلوط کنید.
* بعد قابلمه را از روی حرارت بردارید و کشک را اضافه کنید و پس از مخلوط کردن، دوباره روی حرارت ملایم قرار دهید و به آرامی هم بزنید.
* سپس اجاق را خاموش کنید، در قابلمه را ببندید و 10 دقیقه صبر کنید.
* اینک غذا را در ظرف مناسبی بکشید و روی آن را با سیر داغ، نعنا داغ، پیاز داغ، زعفران و کشک تزئین نمایید و میل کنید.
منبع: آشپزباشی
برچسب ها :آشپزباشی ، آشپزی ، آموزش ، توگی سرداغی ، خوشمزه ، روش تهیه ، غذا ، غذای محلی ، غذای محلی خراسان ، گل بانو
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0