طرز تهیه لگیمات پنیری شیرینی مخصوص عید

آموزش لگیمات پنیری شیرینی با طعم متفاوت

از خمیر به اندازه یک گردو بردارید و در کف دست باز کنید و کمی پنیر در آن بگذارید و گرد کنید.
مواد مورد نیاز برای شیره :
شکر : ۱ لیوان
مخلوط آب و گلاب : ½ لیوان
جوهر لیمو : نوک قاشق چایخوری
مخلوط آب و گلاب : ½ لیوان
جوهر لیمو : نوک قاشق چایخوری
مراحل آماده سازی شیره :
همه مواد را با هم در شیر جوش بریزید و روی شعله زیاد قرار دهید، همین که جوش آمد شعله را کم کنید تا ۳-۴ بجوشد سپس خاموش کنید.
همه مواد را با هم در شیر جوش بریزید و روی شعله زیاد قرار دهید، همین که جوش آمد شعله را کم کنید تا ۳-۴ بجوشد سپس خاموش کنید.
مواد لازم :
شیر خشک : ۲ قاشق سوپخوری
آب : ۶۰ میلی لیتر
نان تست : ۶ عدد
پنیر خامه ای : به مقدار لازم
روغن مایع برای سرخ کردن : به مقدار لازم
آب : ۶۰ میلی لیتر
نان تست : ۶ عدد
پنیر خامه ای : به مقدار لازم
روغن مایع برای سرخ کردن : به مقدار لازم
مراحل آماده سازی شیرینی :
ابتدا لبه های نان تست ها را با چاقو جدا کنید

سپس شیر خشک را در آب حل کنید و نان های تست را در شیر خرد کنید و به صورت خمیر درآورید.



از خمیر به اندازه یک گردو بردارید و در کف دست باز کنید و کمی پنیر در آن بگذارید و گرد کنید.

به همین ترتیب بقیه مواد را آماده کنید و در روغن فراوان سرخ کنید. پس از اینکه سرخ شد روی صافی قرار دهید و سپس لگیمات ها را در شربت فرو ببرید و دوباره روی صافی قرار دهید.سپس سرو کنید و با خلال پسته تزیین کنید.

توضیحات :
می توان پنیر را از درون لگیمات حذف کرد .
منبع :سیمرغ
برچسب ها :آشپزی ، آموزش شیرینی مخصوص عید نوروز ، آموزش لگیمات پنیری شیرینی با طعم متفاوت ، آموزش لگیمات پنیری شیرینی مخصوص عید ، روش تهیه لگیمات پنیری شیرینی مخصوص عید ، شیرینی ، طرز تهیه لگیمات پنیری ، طرزتهیه لگیمات پنیری شیرینی مخصوص عید ، هنر های خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0